o miła niespodzianka od kaspersky 6. uruchamiam mojego keyloggera i po chwili komunikat od kaspra ze jakiś program próbuje przekierować wejście klawiatury. Widzę ze się tu poprawili. Idioci czy nie to zaraz ci ktoś go wyłączy.
Zapewne jak byś sie przyjzał moim postom to chodziło mi w głównej mierze o wardraving. I dlatego tu sie pojawiłem. Poza tym mogę się dowiedzieć nowych rzeczy. Nie interesi mnie to co już wiem.
Żaden masta hacker - po prostu będąc na studiach musiałem jakoś zdobywać wykłady więc się tym interesowałem i tak mi już zostało. A anty-palgiaty - podaj przykłady. A i wiesz jest Linux, jest windows (po co jest windows skoro jest Linux); Po co wprowadzili Vistę skoro XP jest stabilny i sprawdzony, po co pisać nowe oprogramowanie skoro stare jest dobre? Odpowiedz sobie na to, to będziesz wiedział tanaka.
Nie musze sie przygladac twoim wczesniejszym postom, ten ktory zacytowalem stanowi kwinesencje...
antyplagiat:
http://www.google.pl/search?hl=pl&sa...iatowy&spell=1
A jesli juz jestes tak dobry ze moglbys krasc pieniadze ludziom z kont ( tylko nie robisz tego bo boisz sie ze cie zlapia) , to gdzie sie podziala wiedza o ukrywaniu , anonimowosci... Poprostu to co napisales to czysto logiczne zaprzeczenie.
Ja moglbym napisac ze potrafie wyskoczyc z wysokosci kilometra , tylko boje sie zabic. <<---- i jakos wcale to nie oznacza ze umiem latac
Koniec pustej dysputy bo widelce rozdam abyscie sie podziabali nieco, ale poza forumRozmowa do niczego nie prowadzi a na pewnie nie jest zwiazana z tematem watku.
ctrl-alt-del.cc - soft reset site for IT admins and other staff :-)
Jeszcze tylko małe sprostowanie - piszę aplikację a nie skrypt w php (lub w jakim kolwiek innym języku dostępny tylko i wyłącznie dla firmy która zajmuje się wykrywaniem plagiatów). Natomiast aplikację może uruchomić każdy (student, profesor, uczeń, kto kolwiek) a nie tylko firma anty. Po drugie kasę z kont można w bardzo łatwy sposób kraść tylko gdzie niby mam ją wpłacić - na swoje konto. Jeszcze potrafię logicznie myśleć. Tu anonimowości nie ukryjesz chyba że wyrób sobie lewy paszport, załóż lewe konto bankowe i cheja - ja tego nie umiem zrobić. Więcej nie mam co pisać bo i tak post nic nowego do tematu nie wnosi.