To jest mój pierwszy post na tym forum więc chciałbym sie z Wami przywitać
Sluchajcie trzeba mi wygenerować kod aby program nie byl wersja demo, Bo jest mi bardzo potrzebny. Programik jest na stronie:
http://www.testa.com.pl/dragon/zamowienia.htm
To jest mój pierwszy post na tym forum więc chciałbym sie z Wami przywitać
Sluchajcie trzeba mi wygenerować kod aby program nie byl wersja demo, Bo jest mi bardzo potrzebny. Programik jest na stronie:
http://www.testa.com.pl/dragon/zamowienia.htm
SE CRACKA POSZUKAJ !
juz se szukalem i se nie znalazlem bo nie ma... zeby mozna bylo znalezc to bym nie pisał posta na forum...
Wygenerowac kod bardzo prosto - wystarczy kupic program, sami Ci go przysla.
Szanse ze znajdziesz cracka do tak egzotycznego programu sa niewielkie. Jest to raczej program niszowy a nie jeden z flagowcow, ktorego pobiera sie z kazdego serwisu o oprogramowaniu. Pozostaje Ci wiec albo kupic licencje albo samemu napisac cracka.
Od razu dodam, ze watpie aby ktos z forum sie za to zabral... jesli jednak kogos znajdziesz to trzymam kciuki za sukces operacji
ctrl-alt-del.cc - soft reset site for IT admins and other staff :-)
Sardihan? znajdziesz?:P
Zbliża się Trollmagedon...
Ja mogę ci napisać do niego cracka lub powiedzieć jak masz się za niego zabrać - musisz mnie tylko przekonać.
Przeciez cena tego programu jest conajmniej smieszna, zwlaszcza przy zakupie kolejnych licencji programu, co innego gdybys chcial kupic np. visual studio ktore troszke kosztuje, do programu ktory chcesz nieoplaca sie pisac cracka, chociaz podejzewam ze zkrakowanie tego niezajelo by duzo czasu
Człekowstret tryska z moich ust, parszywy kraj...
perl -e 's^^i6(!@*^+s;\*; Wo\$_\;~;.s![(_\!]!l!g+y"i\$@"Hro"+tr-6;~-ed\012-;print'
--------------------------------------------------------------
Most Intelligent Customers Realize Our Software Only Fools Teenagers
ja ja ja - ja jestem cracker! ja to pocrakuje! o tak: ..#$!@*&^_KOD_01! ups... :/
Agencja reklamy kielce (mały kilkudniowy case pozycjonerski )