no to prawda - to moja propozycja jest taka:
po pierwsze: Nowy dział!
po drugie: w dziale znajdują się takie działy jak:
C++, ... , Html, .... , exploit , .... , Wardriving , .... , itp itd - ogolnie wszystkie możliwe dziedziny i języki programowania.... - pełną listę przygotuje jak zatwierdzicie pomysł...
w dziale nie ma prawa nikt bez zgody pisać postów...
wyznaczymy ochotników którzy będą nadzorować nad wartością tych linków - moim zdaniem powinny być to osoby z doświadczeniem - linki podsyłacie do nich na PM - każdy ma jakieś swoje działy - ja się przykładowo mogę zająć prawie wszystkim co ze stronami związane - i tak przykładowo nadzoruję działy php, html, js, xml, css, ktoś ma fajmy link - pisze do mnie PM z linkiem krótkim opisem strony - ewentualnie swoimi przemyśleniami co do strony - ja czytam wchodzie przeglądam kilka artów - jest ok - pozwalam gościowi napisać posta - ten pisze i jest po kłopocie - jak wam sie to podoba?
oczywiście bedzie potrzebna pomoc bo nie wszyscy są specami od wszystkiego trudno zebym sie zajmował nadzorowaniem linków w Wardriving - jak nie mam za specjalnego doświadczenia w tych sprawach ani należytej wiedzy by sprawdzić czy strona jest coś warta....
ja to tak widzę - jak macie jakieś inne pomysły - walcie