Witam,
Mam do was prośbę czy jest ktoś w stanie włamać się na forum: www.frn.fora.pl, i odbanować użytkownika Cebab ? Ponieważ dzisiaj Sam Siebie zabnowałem na tymże forum, a nie mam tam nikogo kto mógłby mnie odbanować.
Witam,
Mam do was prośbę czy jest ktoś w stanie włamać się na forum: www.frn.fora.pl, i odbanować użytkownika Cebab ? Ponieważ dzisiaj Sam Siebie zabnowałem na tymże forum, a nie mam tam nikogo kto mógłby mnie odbanować.
Zdanie poniżej jest fałszywe.
Zdanie powyżej jest prawdziwe.
do admina forum się zgłoś człowieku... jak sie zbanowałeś!
swoją drogą opisz jak się zbanowałeś bo to ciekawe może być
też bym się chętnie zbanował..........
* markossx *
Zgłosiłem już, czekam na odpowiedź, ale wam to napewno szybciej pójdzie...
jak?
Znalazłem zakładkę "banicja", no... i wyszukałem Siebie, i w celu sprawdzenia czy można się samemu zbanować, "zbanuj" klik, i po forum...
Zdanie poniżej jest fałszywe.
Zdanie powyżej jest prawdziwe.
hehe, gratuluję
edit: moja babcia potrafi
Ostatnio edytowane przez markossx : 08-08-2007 - 16:40
* markossx *
nom to nawet ja nieumiem sie zbanować
Niezły trick, można założyć temat typu "Ban dla każdego i młodego i starego"
Nie zawsze mów, co wiesz, ale zawsze wiedz, co mówisz.
Hmmm ,sa sposoby do odbanowania sie na forum bez wlamania sposoby byly opisane napewno na forum peb.pl zajzyj tam uzyj opcji szukaj albo recznie przezucaj kartki,napewno jest!!
pozdrawiam
Pamiętaj zanim zapytasz sprawdź ten adres www.google.pl
Zbanować siebie samego? Osz cholera... No to tak mógłbym zbanować każdego? LOL... coś nie gra:P
Zbliża się Trollmagedon...
Jesli jest to forum w PhPBB poszukaj i poczytaj sobie troszke o Live HTTP headers. Jakby co to jest wtyczka do firefoxa
Widze ze znowu odswierzamy stare tematy... Pewnie juz dostal meila od administracji
Zbliża się Trollmagedon...