Wytłumaczycie co zrobić żeby ukraść komuś konto (mam dobrego antyvira)
Brutusem sie nie da bo antyvir wykrywa może wysłać mu nokie 3?
Wytłumaczycie co zrobić żeby ukraść komuś konto (mam dobrego antyvira)
Brutusem sie nie da bo antyvir wykrywa może wysłać mu nokie 3?
uczyli mnie ostatnio wrozbiarstwa wroze ze to konto do tibii
edit:
chociaz moje wrozbiarskie zdolnosci naprowadzaja mnie rowniez na giercownia.pl
Ostatnio edytowane przez studencik20 : 08-03-2007 - 17:43
Albo ogame
add:
Najlepiej złam hasło do konta swojej głowy włam sie ,i przekieruj pakiety takie abys myslal normalnie i przeskanuj anty-wirem, bo teraz chyba masz jakiegos wira(trojan)?chyba Czarnobyl
Pamiętaj zanim zapytasz sprawdź ten adres www.google.pl
chyba Hiroszima w 1945
No to tak ... Wejdź w google ( www.google.pl ) i tak będziesz musiał wpisać takie magiczne słowo Wpisz " Hakowanie wszystkiego " i na pierwszej stronie albo na drogiej nie pamiętam już będziesz miał taki programik o nazwie " Super hack 2008 " i ściągnij go na dysk . Gdy ściągniesz odpal go i teraz musisz uważać bo cały internet jest w Twoich rękach . Masz tam do wyboru różne opcje jak np : popsuj komputer Leszka Milera , Sformatuj dysk w NASA itp :P Mi sie podoba najbardziej opcja " Lamerzy są w śród nas ...( niestety ) " nie wiem do czego ona służy ... klikałem już ją nie raz ale coś nie działa Jest jeszcze jedna fajna opcja ... ale jeszcze nikt nie odważył sie jej użyć ... nazywa sie ona " popsuj wszystko co podłączone do neta :P " jeszcze jedna opcja która mnie zaciekawiała to MAMY CIĘ !!! chyba jest najlepsza
EDIT : A gdzie Majewski
Ostatnio edytowane przez DnS : 08-03-2007 - 22:32
Nie wiem co mam napisać... Może idź do niego i zapytaj?
na śpiocha jest najlepiej na bracie testowałem - budzisz delikatnie gościa i sie pytasz jakie jest hasło - zrobi wszystko żebyś mu już tylko dał spokój :d nawet ci powie gdzie są kluczyki od czołgu...
dobra żeby nie ciągnąć dalej to KOD_03!
a PS.
zapomniał bym kolegi pochwalić za mądry tytuł dla tego wątku!
tak trzymać !
Agencja reklamy kielce (mały kilkudniowy case pozycjonerski )