Mam takie pytanie chcialbym mnowicie napisac bota ktury gralby za mnie np w pokera na partypokeri zastanawiam sie jak/w czym to zrobic. Moglby ktos podzielic sie jakims pomyslem
Mam takie pytanie chcialbym mnowicie napisac bota ktury gralby za mnie np w pokera na partypokeri zastanawiam sie jak/w czym to zrobic. Moglby ktos podzielic sie jakims pomyslem
praktycznie możesz w czym chcesz...
nie gram nie wiem jak to działa - ale skoro dostajesz to w formie strony internetowej to wykorzystaj sobie kod który dostajesz...
odczytaj informacje przetwórz i wyślij....
Agencja reklamy kielce (mały kilkudniowy case pozycjonerski )
eMCe - powodzenia... ja siedze akurat w tej branzy i uwiez mi, ze to nie jest proste Poker jest bardzo skomplikowana gra i transakcje sa bardzo zlozone. Zdekodowanie tego co sie tam dzieje przez reverse engineering bedzie kosztowalo majatek bo musisz najpierw grac aby zbierac dane i to oczywiscie przy zalozeniu ze nie jest to przesylane w kodowany sposob...
Wszystko zalezy od implementacji protokolu - jak to zostalo wymyslone. Widzialem wiecej rozwiazan niz ilosc ludzi ktorzy nad tym siedzieli. Niektore protokoly lamalem w ciagu kilkunastu minut, inne do tej pory analizuje (nie mam za duzo czasu na takie testy).
tasior123 - grasz za kase czy dla zabawy?
ctrl-alt-del.cc - soft reset site for IT admins and other staff :-)
Gram na kase ale nie zawsze mam czas i dlatego chcialem bota wykorzystac, a wydaje mi sie ze przedstawic pokera w matematyczny sposob nie bylo by ciezko. Niestety nie wiem w jaki sposob pobrac dane z klienta pokera by moc je wykorzystac w programie
Wiekszosc klientow pokera to albo aplikacje pisane w Javie albo flash (tzw. thin client)... od tego zalezy protokol. Powiem Ci ze model matematyczny to jedno a model komunikacji sieciowej to drugie. Poza tym cala zabawa polega na tym aby grac samemu
Co prawda przy Texas Holdem bot ma sens bo to jest skill game a nie gambling wiec szybkie liczenie i podejmowanie decyzji to klucz do sukcesu. Sam znam ludzi, ktorzy graja regularnie i maja druga pensje z pokera - choc ja osobiscie nie polecam takiego podejscia
No wiem wlasnie. Cala matematyke bylbym w stanie napisac w programie ale nie mam pojecia jak poczaczyc go by zbieral dane w klienta pokera
Niestety w tym przypadku niewiele pomoge... Moja wiedza na temat realizacji pokera a konkretnie tej firmy jest znikoma. Wiecej mogbym powiedziec o instants, moze bingo ale nie poker... sorry!
boty najlepiej robic w pythonie xD
podsumowując powyższy post:
chyba chciałeś napisać ze najlepiej robić buty... i to u szefca a nie w pythonie!
Agencja reklamy kielce (mały kilkudniowy case pozycjonerski )
buty z pythona - lol
Na serio - temat ma brode dluzsza niz moja :P wiec nie widze sensu go odswiezac. Tak jak pisalem, wzystko zalezy od implementacji engine'u gier.