No ciekawe, chyba się nawet przejde to profesjonalna i zobacze jaki jest kurs i fota tez jest niczego sobie oeniam na 5.
No ciekawe, chyba się nawet przejde to profesjonalna i zobacze jaki jest kurs i fota tez jest niczego sobie oeniam na 5.
Ostatnio edytowane przez kosiarz : 06-27-2007 - 14:42
"dobrzy hakerzy są sławni na cały świat, ale o hakerach geniuszach nikt nic nie wie."
Możliwe że już nidługo pokażemy sekerety devilteam jako mirror ich forum z all działami opened
Ostatnio edytowane przez d3m0n : 06-27-2007 - 15:13
to już Ci raz...
tym razem przejebali obrażając nas
http://devilteam.eu/
http://tophack.pl/screen305.html
He he, dobre
Pytanie jedno mam: wnioskuję, że d3m0n (czyli Ty) i d3mon, którego zacytowano na stronie, to dwie rózne osoby?
Wasz czas jest ograniczony, więc nie marnujcie go na życie cudzym życiem. Nie dajcie się schwytać w pułapkę dogmatu, która oznacza życie według wskazówek innych ludzi. Nie pozwólcie, by szum opinii innych zagłuszył wasz wewnętrzny głos. I co najważniejsze, miejcie odwagę iść za głosem swojego serca i intuicji. Wszystko inne jest mniej ważne.
Steve Jobs
tak ja jestem polski d3m0n a tamta cipa to jakis niemiec który chce byc taki jak ja i to jeszcze zajebał se z dużej litery D3m0n.... i to w sumie też element wojny w imie której walczymy...
Witam!
Widzę, że nareszcie ktoś się zajął Debil Team'em. Keep up good work, że tak z angielska sobie napiszę. "The Best Polish Team" <<< tja... Najśmieszniejsze to, że Kacper nie komentuje niczego na swoim blogu? Wstydzi się? Niech zajmie się zbieraniem znaczków, a nie internetem. I niech lepiej usunie reklamę zabezpieczania stron internetowych... Swoją drogą - ludzie, którzy są prawdziwymi hackerami nie muszą mieć do tego forum, ale to tylko mały szczegół. Pozdrawiam serdecznie. Niech Moc będzie z Wami.
//Ne0 (TeamElite)
Ostatnio edytowane przez Ne0 : 07-03-2007 - 20:36
A to ponoć przypadkiem nie była strona jakiejś estońskiej albo fińskiej telewizji.
"dobrzy hakerzy są sławni na cały świat, ale o hakerach geniuszach nikt nic nie wie."
a ja sobie myśle że was denerwuje to że ci kolesie sie niesszcypią
oni niezamazują linków
nie gadają półsówkami
tylkopokazuja jak to wszytko wyglada naprawde
a co do prawdziwości i sztuuczniości
pewnie prawdziwi hakerzy niepotzrebują żadnego forum
zrszta hakerzy zbudowali kompy ,internet,
a reszta to banda dzieciuchów
zwłascza tacy co to dzielą świat na prawdziwych i sztucznych
ja bym im powiedział więcei dystansu Hakierzy
bo bo taka z was elita jak z mojej dupy fujarka
sory
ale tak jest co wytakiego zrobiliście dla internetu żeby się określac mianem jakiei kolwiek elity