-
Keylogger, w słusznej sprawie.
Potrzebuje sprawdzonego keyloggera żeby obejrzeć kontakty mojej kobiety na Skype. Powód jest następujący, jesteśmy już ze sobą 5 lat a ona ma kogoś na boku.
Tylko że ja nie jestem pewny czy to prawda, czy mnie wkręca żeby wzbudzić we mnie zazdrość i mnie wkurzać. I nie zaznam spokoju dopóki się nie dowiem.
Jak twierdzi, to pisze z nim na skype, i zamierza się z nim spotykać na sex. Jednakże nie zamierza ze mną całkowicie zrywać kontaktu co jest wręcz irytujące. Mało tego, zdaje mi relacje z kontaktu ze swoim niby kolegą. I zaproponowała mi żebym z nią współżył mimo tego że ona będzie robić to z nim. A tego już za wiele, bo ja nie będę się nią z nikim dzielić. Tym bardziej z jakimś nieletnim gówniarzem. Może nie układało nam się zbytnio, ale ja wciąż coś do niej czuje i nie mogę tego tak zostawić. Proszę o wsparcie ekspertów w dziedzinie hackingu.
Jej OS to WIN XP z service packiem 1. Nie korzysta z żadnego antywirusa.
Potrzebuje software które będzie można jej przesłać jako zdjęcie, i będzie mi wysyłać logi. Przeszukałem internet pod kątem keyloggerów ale są tam programy tylko do monitoringu rodzinnego, bez funkcji wysłania jako inny plik. Potrzebuje konkretne namiary na program który spełni moje oczekiwania. Jestem skłonny zapłacić za prywatny program, ale musi działać na 100%.
Zasady Postowania