-
Hasło lub kontakty z mojego gadu, sam już nie daje rady :( nieustanna meka
Witam, pewnej upojnej nocy zachcialo sie zmian w haslach. tylko ze teraz nie moge przywrocic hasła bo jest utworzone na starej poczcie do ktorej juz nie pamietam hasla.
Pisze szczerze, nazwa uzytkownika to Kreaturrra, moja nowa poczta to kreaturrra<małpa>interia.pl , a mojej starej nawet nie pamietam nazwy, a co dopiero hasla. tak to jest jak sie nie zadba o porzadek na wlasnych kontach... mam wlasnie nowe g g: 42439380 jak by ktos potzrebowal.
Jesli ktos czul by sie na silach mi pomoc, ale mysli ze sciemniam, moge mu podac wszystko co jest zwiazane z tym numerem bo mialem to g g od okolo 1,5 roku, moze 2 lat.
Bardzo mi zalezy, poniewaz mialem tam kontakty ze znajomymi z wojska, jak i z bylej szkoly. moge nawet podac mniej wiecej ilosc kontaktow, bo mniej wiecej pamietam +/- 5
Glownie mi chodzi o kontakty, bo od tamtego czasu duzo sie w moim zyciu zmienilo (zmiana adresu zamieszkania, dziwczyna,inna okolica) i nie moge sobie pozwolic na to by odnawiac stare znajomosci jezdzac po calej polsce.
Z gory dziekuje za pomoc i czekam na szybka odpowiedz.
Podsumowujac, chodzi mi o chociaz jedna z tych rzeczy:
1. Haslo do konta g g: 13162420
2. kontakty konta g g: 13162420
Uprzedzajac pytania typu: czy nie exportowalem kontaktow do pliku, musze stwierdzic iz zawsze to robilem, i zawsze na pen drive jak i na ktorys dysk. w razie musu formatu tylko dysku C:/ byly na innym. ale zrobilem przypadkowo format kazdego dysku. no i zonk. juz pol roku cos probuje z tym ruszyc i samemu juz nie daje rady. nie mam juz pomyslu wiec przyszedlem tu o pomoc.
A i jeszcze jedno, uzywalem takze programu: Recover My Files, typy pliku to .xml a potem do filtru dolanczalem pojedynczo wszysc co mozliwe, to co mi sie kojazylo z mim g g i konaktami czyli:
g g
13162420
kontakty
gadu
ale nic z tego nie wyszlo. juz nie wiem ile lamaczy przetestowalem. zaden mi nie pomogl. glownie sa jeszcze tylko pod ten plik config.dat wiec mnie to nie ratuje bo jestem po formacie i odzyskalem chyba ze 600 lub 700 plikow ale akurat nie ten ;/
Heh jeszcze pomyslalem, ze moze sprobuje odzyskac po tym formacie sam plik config.dat gadu.
Ciekawe co z tego wyjdzie, znow pol dnia roboty, ale juz juz wczesniej oznajmilem
Czekam na wyczerpujace wypowiedzi
P.S. Jestem na tym forum po raz pierwszy, wiec mam nadzieje ze zostane cieplo przyjety
Tagi
Zasady Postowania