Witam, pewnej upojnej nocy zachcialo sie zmian w haslach. tylko ze teraz nie moge przywrocic hasła bo jest utworzone na starej poczcie do ktorej juz nie pamietam hasla.
Pisze szczerze, nazwa uzytkownika to Kreaturrra, moja nowa poczta to kreaturrra<małpa>interia.pl , a mojej starej nawet nie pamietam nazwy, a co dopiero hasla. tak to jest jak sie nie zadba o porzadek na wlasnych kontach... mam wlasnie nowe g g: 42439380 jak by ktos potzrebowal.
Jesli ktos czul by sie na silach mi pomoc, ale mysli ze sciemniam, moge mu podac wszystko co jest zwiazane z tym numerem bo mialem to g g od okolo 1,5 roku, moze 2 lat.
Bardzo mi zalezy, poniewaz mialem tam kontakty ze znajomymi z wojska, jak i z bylej szkoly. moge nawet podac mniej wiecej ilosc kontaktow, bo mniej wiecej pamietam +/- 5
Glownie mi chodzi o kontakty, bo od tamtego czasu duzo sie w moim zyciu zmienilo (zmiana adresu zamieszkania, dziwczyna,inna okolica) i nie moge sobie pozwolic na to by odnawiac stare znajomosci jezdzac po calej polsce.

Z gory dziekuje za pomoc i czekam na szybka odpowiedz.

Podsumowujac, chodzi mi o chociaz jedna z tych rzeczy:

1. Haslo do konta g g: 13162420
2. kontakty konta g g: 13162420

Uprzedzajac pytania typu: czy nie exportowalem kontaktow do pliku, musze stwierdzic iz zawsze to robilem, i zawsze na pen drive jak i na ktorys dysk. w razie musu formatu tylko dysku C:/ byly na innym. ale zrobilem przypadkowo format kazdego dysku. no i zonk. juz pol roku cos probuje z tym ruszyc i samemu juz nie daje rady. nie mam juz pomyslu wiec przyszedlem tu o pomoc.
A i jeszcze jedno, uzywalem takze programu: Recover My Files, typy pliku to .xml a potem do filtru dolanczalem pojedynczo wszysc co mozliwe, to co mi sie kojazylo z mim g g i konaktami czyli:
g g
13162420
kontakty
gadu
ale nic z tego nie wyszlo. juz nie wiem ile lamaczy przetestowalem. zaden mi nie pomogl. glownie sa jeszcze tylko pod ten plik config.dat wiec mnie to nie ratuje bo jestem po formacie i odzyskalem chyba ze 600 lub 700 plikow ale akurat nie ten ;/

Heh jeszcze pomyslalem, ze moze sprobuje odzyskac po tym formacie sam plik config.dat gadu.
Ciekawe co z tego wyjdzie, znow pol dnia roboty, ale juz juz wczesniej oznajmilem

Czekam na wyczerpujace wypowiedzi

P.S. Jestem na tym forum po raz pierwszy, wiec mam nadzieje ze zostane cieplo przyjety