-
Sieć lan
Witam, mam pytanie dotyczące sieci LAN otóż w szkole mam bardzo denerwującego nauczyciela który bawi się zabawkami (programami) które mu pozwalają na blokowanie komputera innych uczniów, wyłączanie, sterowanie i tym podobne, mieszkam za granicą i Studiuje IT ale jestem dopiero w pierwszej klasie i moje doświadczenie nie pozwala mi na to żeby się na nim odegrać, ostatnia mnie bardzo zdenerwował i narobił mi kłopotu bo dostałem First Warning za głupotę po prostu wszedłem na Polska stronę i tam był słownik chciałem sprawdzić jedno słowo on to zobaczył na swoim komputerze i dał mi tego Warninga i zawiesił na 2 tygodnie na swoje lekcje (2 Warningi wylatujesz ze szkoły) i teraz moje pytanie czy jest jakiś sposób żebym mógł włamać się do jego komputera i trochę mu napsocić(już mam plan), wiem że może to dziecinne ale mam już wszystko zaplanowane jeśli nawet się kapnie ze to ja zrobiłem to nie będzie mógł tego udowodni bo będę zalogowany na końce które nie powinno istnieć w a u mnie w szkole maja taki program że mogą sprawdzić dokładnie co robiłem na komputerze wiec będę czysty bo nie będę tego robić na swoim studenckim koncie.
Ps. Jeśli mnie skrytykujecie i napiszecie ze to forum do tego nie służy po prostu musiałem spróbować i dzięki jeśli ktoś pomoże
Zasady Postowania