Cytat Napisał Mad_Dud Zobacz post
Brak reakcji bo pomysły są chybione. Chcecie (użytkownicy) zmian, ale nie wiecie, co ma być zmienione. Sam niżej piszesz, że chcesz tych zmian, a jako admin forum powinieneś wiedzieć, że żadna z nich nie prowadzi do rozwoju i podniesienia poziomu forum. Powtórzę po raz kolejny - główną zmianą muszą być wątki na forum, z czym się zgodziłeś.
Brak reakcji to w pewien sposób wygląda jak olewanie. Powiem Ci, że napisanie paru słów, nawet mówiących o tym że nie będzie i basta.

Ale oni mają do tego pełne prawo. Nie ma nic do powiedzenia na te kiepskie propozycje wspomniane wcześniej. Gdy pojawił się dobry pomysł, bez gadania dostaliśmy wsparcie - kanał IRC.
Po raz kolejny powtórzę. Komercyjny charakter forum daje pełne prawo administracji do jakichkolwiek działań bez pytania nas o zdanie.
Tak. To fakt. Pytanie tylko jak długo można coś takiego pociągnąć? O bunt społeczności forum nie trudno. A bez społeczności forum nie przetrwa. Więc jednak wypada brać pod uwagę zdanie społeczności forum. Oczywiście społeczność nie decyduje o wszystkim jednak są rzeczy, w których powinni wyrazić swoje zdanie.

Ale znowu stawiasz mnie przed paragrafem 22. Nie chcesz tu aktualnych adminów i wymagasz od nich udzielania się.
Źle mnie zrozumiałeś. Nie chodzi o to, że ich nie chce. Ja jestem za tym żeby byli. Chodzi mi o same działania administracyjne i sposoby w jaki się to odbywa.

TQM poruszył wątek artykułów. Ale tutaj znowu wracamy do meritum sprawy - poziom wątków na forum. Przecież mamy dział FAQ. Gdyby pojawiły się ciekawe wątki, nad którymi byśmy popracowali, wynik naszej pracy zostałby przeniesiony do faq a może nawet na główną stronę portalu.

Nie chcę, żeby ktokolwiek zrozumiał mnie źle. Jestem za rozwojem forum. Bardzo chcę, żeby działy się tutaj ciekawe rzeczy, ale muszą być dokładnie przemyślane.
Ja również jestem za rozwojem. Lubie bardzo to forum i na stałe na nim jestem. Z tego też powodu napisałem ten temat.

Hm, dział FAQ. Tam praktycznie nic nie ma tak naprawdę. Uważasz, że na forum nie ma jednego tematu, który już teraz mógłby tam trafić?