A wiec mam taki problem.Nagrałem sobie płytke dvd ze swoimi zdjeciami i filmkami w programie cryptcd 3.0 . Oczywiscie bylo nadane haslo przy otwieraniu płyty ktore znam.Na plycie znajdowaly sie pliki setup.exe,Autorun.inf i dalej w kolejnosci pliki data0.dat,data1.dat .... .Było to sporo czasu temu i płyta była czesto uzywana wiec sie porysowała i przestał sie odpalac plik setup.exe,przez co nie moge odpalic wogole aplikacji do przegladania zdjec.Probowalem odzyskac plik setup.exe roznymi programami ale nie dało to zadnego skutku.Moje pytanie polega na tym w jaki soposob i jakimi programami moge "wyciagnac" te zdjecia z tych plikow *.dat ? i czy jest to wogole mozliwe?

znalezlem cos takiego :

"CryptCD to program służący do zabezpieczania danych na dyskach CD-R. Jego działanie polega na szyfrowaniu podanych plików jedną z tych metod: XOR, PGP, FlowFish, 2 Fish, Scramble. Znajdziemy tu również moduł nagrywania płyt, dzięki czemu zabezpieczone dane od razu możemy zapisać na nośniku. W działaniu podobny jest do szyfrowania danych programu WinOnCD 6.0, bez odpowiedniego hasła dane są niedostępne."

za kazde wskazówki bede wdzieczny .