Witam wszystkich serdecznie, do bardziej zaawansowanych kolegów interesujących sie ciemną stroną informatyki mam pytanie ja jestem studentem inżynierii multimediów i niestety na programowaniu słabo się znam.
Potrzebuję na prezentację taki "wirus":
Uzytkownik odbiera maila w a nim ma plik (mozy byc nawet od razu *.bat spakowany rarem) i odpala. I dzieją sie z kompem dziwne rzeczy np. wyłącza sie shutdownem bez checi uzytkownika, albo sie zwiesza na stale albo zapełnia dysk tak że uniemożliwia prace systemu. Jedno jest tylko bardzo ważne - żeby to było powtarzalne - czyli jak zrestartuje koputer zeby znów sie np. restartował. Chodzi o to żeby noobowy user nie dał rady tego odkręcić (chyba np. ze zrobi formacik). a może zaproponujecie coś co samo zrobi formacik? cokoliwek byle by spowodowało uniemożliwienie pracy komputera aż do ingerencji informatyka.
czy mozecie mi w tej sprawie pomoc?
od razu napisze ze nie jest to na uzytek niezgodny z prawem -- tylko na prezentacje w szkole średniej ale plik musi byc otworzony z maila i ma tak zadzialac zeby dzieciak przy kompie nie poradzil sobie sam , zeby udowodnic ze bez oprogramowania odpowiedniego sobie nie poradzi itp... nie bede moze zanudzał tematyką prezentacji
będę wdzięczny za wparcie