Luva 11.10.2006, 09:53
Ja sam: może masz i rację. Sama zauważyłam, że w wielu postach z jego wypowiedzi wynika brak wiedzy. Po prostu. Albo raczej - ma wiedzę ale bardzo powierzchowną. Denerwujące jest to, że udziela się w tematach a gdy ktoś mu zwraca uwagę to się burzy (poprzez pisanie morałów) lub, jak powiedziała Uvertura poprzez kasowanie postów. Niemniej jednak nie powinniśmy zniżać się do jego poziomu i ulegać prowokacjom. Jeśli pracuje dla hack.pl to tylko im współczuć tego kto ich reprezentuje. Ja raczej sądzę, że to jakiś młodociany, dajmy na to 16to letni, samouk. Sam w domu się uczy programowania i niestety z racji wieku nie potrafi panować nad emocjami. Choć zapewne jest oczytany bo potrafi prawić morały jak dorosły człowiek (może za dużo książek historycznych
![Smile](images/smilies/smile.png)
Pozdrawiam i nie czynić waśni - dajcie się chłopaczkowi rozwinąć.
Ja sam 11.10.2006, 05:32
Luva - owszem to nie jest powód. Ale jak ktoś z taką wiedzą bierze udział w dyskusji na poważny temat i zaczyna mówić ludziom, którzy się znją na rzeczy o tym, że nic nie wiedzą to psuje to cały wątek. Po wypowiedzi Uvertóra dochodzę do wnisku, że Johny to zwykły troll zatrudniony przez hack.pl