y.. witam
potrzebuje poradnika instrukcji do obslugi cafeini albo jakis faq by sie przydal szukalem w neceie ale nie znalazlem
y.. witam
potrzebuje poradnika instrukcji do obslugi cafeini albo jakis faq by sie przydal szukalem w neceie ale nie znalazlem
A w czym masz problem , przecież do tego nawet nie warto pisać faq, wszystko jest intuicyjne.
"dobrzy hakerzy są sławni na cały świat, ale o hakerach geniuszach nikt nic nie wie."
nie znalazles? dziwne...
wpisalem w google cafeini i chociazby pierwszy wynik to instrukcja obslugi...
kurde no to nie wiem jak Ty szukales...
"W życiu wszystko ma jakiś sens, tylko trzeba go odnaleźć. No i często ma on odmienne znaczenie dla różnych osób."
hmm no chcialbym skonfigurowac server a potem ta reszte zeby sie wkrasc do kumpla
i z czym dokladnie masz problem?
"W życiu wszystko ma jakiś sens, tylko trzeba go odnaleźć. No i często ma on odmienne znaczenie dla różnych osób."
Wystarczy ze na kompie ofiary odpalisz serwe , masz jeszcze konfigurator dzięki czemu w łatwy sposób możesz ustawić parametry startowe .
"dobrzy hakerzy są sławni na cały świat, ale o hakerach geniuszach nikt nic nie wie."
Z tego co pamiętam cafeini nie działa za natem. Więc niezdziw się jak się nie połączysz.
http://www.e-gamma.pl/internet/cafeini.htm
Tak , wiem . Tylko ze moj serwer nie dziala ;/ poprostu sie nie instaluje , jak chcialem u siebie na kompie go odpalic .
ściągnij sobie nowy z www.trojanypl.org
Agencja reklamy kielce (mały kilkudniowy case pozycjonerski )
ehh fakt cafeini nie dziala za natem... ;( i mnie nie laczy ;P Ktory z lepszy troanow dziala za natem ?