Pokaż wyniki 1 do 2 z 2

Temat: Ktoś czyta moje rozmowy na gg i skype.. prosze o pomoc.

Domyślnie Ktoś czyta moje rozmowy na gg i skype.. prosze o pomoc.

Witam, odrazu napisze że jestem na skraju pomysłów co mam zrobić.

Jakies 3 miesiące temy wróciłem ze Szkocji cały czas utrzymując kontatkt z jedna kobietą poprzez skype i gg, pare dni temu napisała do mnie jakaś osoba która dała mi jasno do zrozumienia poprzez wysyłanie szyderczo informacji z których jasno wynika iż czytała cały czas i czyta dalej moją korespondencję.
    Te rozmowy zawierają informacje bardzo intymne w tym być może zdjecia i prywatne informacje takie jak plany itd i gość mnie nimi totalnei szantażuje mowiąc że wrzuci na facebooka i rozpowie wszystkim to w mieścinie w której mieszka ta kobieta i ja planuje i już zmierzam do zapytania, wiem że mogę go pociągnąć do odpowiedzialności za ten włam (podejrzewam byłego współlokatora jednak nie mam pewności) i nei mam pewności czy to on więc chciałbym sie dowiedzieć czy jestem w stanie dowiedzieć sie przez numer gg skąd ta osoba pisze wystarczy mi miasto bo chce wiedzieć jak to dalej rozegrać na swoją korzyść i chciałbym zatrudnić jakiegoś hakera najlepiej z okolić Wielkopolski który pomoże mi w tym za odpłatą oczywiście. I też nie wiem na ile ta osoba ma wgląd w mój komputer nei wiem jak to sprawdzić czy tylko rozmowy czy w ogóle przejęła mojego kompa. Bardzo będę wdzięczny za jakąkolwiek pomoc.

Pozdrawiam

Domyślnie

Kierunek -> Policja...

Poza tym utrzymac kontakt z ta osoba z ktora rozmawiasz jakimis innymi metodami, po tym jak wyczyscisz caly swoj i jej komputer. Na razie lepiej zostancie przy SMSach do czasu wyjasnienia sprawy
    Tzw off-band, ten co podsluchuje duzo nie zrobi.
    ctrl-alt-del.cc - soft reset site for IT admins and other staff :-)

Tagi

Zasady Postowania