Pokaż wyniki 1 do 10 z 15

Temat: Wyłączanie firewalla?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post

Arrow Wyłączanie firewalla?

Witam , zastanawia mnie czemu na forum Anonymous pisze że trzeba wyłączyć firewalla aby użyć LOICA (dos, ddos) .
    Zdaje mi się że w downloadzie LOICA który dają niby Anonymous jest tam trojan i jeśli wyłączymy firewalla to będzie łatwiej im się wkraść do naszego kompa.Co o tym myślicie? :>
    Ostatnio edytowane przez badlajf : 05-15-2018 - 15:23

Domyślnie

Bardzo mozliwe... wylaczasz firewall, jestes latwym celem a LOIC jest jedynie do tego aby Cie namierzyc bo jestes podpiety do C&C - latwy farming maszyn ktorych userzy nie beda mieli pojecia ze cos zlego sie dzieje :-D
    ctrl-alt-del.cc - soft reset site for IT admins and other staff :-)

Domyślnie

Znalazłem ciekawy artykuł na ten temat:
    Kod:
    niebezpiecznik.pl/post/anonymous-infekowali-was-zeus-em-nie

Domyślnie

Heh takie są te dzisiejsze "pr0 hax0rzy" którzy myślą że jak ściągną hoica/loica i darmowe vpn są nie wiadomo kim..
    Niektórzy z Anonymous to dzieci , ale wiem że gdzieś tam są Ci prawdziwi którzy psują strony nie bawiąc się ddosowaniem.
    np strona gov.
    youtube.com/watch?v=kqOL1rrIvKo
    .
    Ostatnio edytowane przez badlajf : 05-15-2018 - 16:39

Domyślnie

Tak... ci prawdziwi (przynajmniej czesc) aktualnie siedza w areszcie albo pracuja dla FBI (Sabu) i pomagaja aresztowac pozostalych :-D
    ctrl-alt-del.cc - soft reset site for IT admins and other staff :-)

Domyślnie

Teraz FBI ma takie programy i metody że.. :/, ale mnie wkurza taka postawa dzieci bo myślą że jak ddosują to są hax0rami ^^, do tego się chwalą , się nie dziwie że pełno niby Anonymous siedzi teraz po drugiej stronie za kratkami http://karne.pl/obwiniony.html i ktoś im wysyła paczki .
    Ostatnio edytowane przez badlajf : 05-15-2018 - 16:38

Zasady Postowania