Pokaż wyniki 1 do 7 z 7

Temat: Porady

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post

Question Porady

Czesc wszystkim. Mam taka prosbe do zaawansowanych jak i początkujących ,,hackerów" a mianowicie chodzi o to , ze potrzebuję poradnika dla początkującego ( zielonego ) tylko nie chodzi mi o jakies badziewie prosze o poradniki juz takie dobrze przygotowane zawierające informacje dla zielonych... tzn o budowie stron internetowych i inne takie które są podstawą do hackowania... (tyle sie narazie dowiedzialem) No i jakie języki trzeba znac... Jesli ktos może to proszę o odrazu książkę lub stronę z podstawami danego języka... (Oprócz języka angielskiego który znam na poziomie rozszerzonym i biegle nim władam...)

Jesli jest juz podobny post to z góry przepraszam ale nie moglem go znalezc więc napisałem własny. Pozdrawiam all
    Ostatnio edytowane przez pawelgaw9 : 02-27-2011 - 10:31

2. Domyślnie

po prostu google
    szukasz inf na temat atakow komputerowych czy to na strony czy na serwery i dalej idziesz tym tropem
    nic dodac nic ujac
    ucz sie c++
    według mnie najlepszy wybor
    potem latwo dzieki niemu zrozumiesz skladnie innych jezykow bo sa niemalze identyczne

Domyślnie

hehe no wlasnie o to chodzi ze trop z google doprowadzil mnie do tego forum ... ale dzieki ze sie wypowiedziales... moze jednak ktos cos ma do powiedzenia na ten temat....

4. Domyślnie

no przeciez Ci leszczu powiedzialem i nie badź taki hardy
    najpierw sie dowiedz na czym polega hacking dopiero zadawaj pytania
    myslisz ze kupisz sobie podrecznik albo przeczytasz 300 stron jakiegos tutoriala i bedziesz mistrz hacker?
    gdyby taki podrecznik istnial to mialby on z 10 tys. stron albo i wiecej wiec nie zadawaj głupich pytan i zacznij szukac w google

Domyślnie

Cytat Napisał matmat0123456789 Zobacz post
    no przeciez Ci leszczu powiedzialem i nie badź taki hardy
    Nie wiem jak innym użytkownikom ale mnie nie spodobała się ta wypowiedz... Nie wiem skąd taka nagła agresja do mnie.
    Poprostu jestem zielony i chcę się dowiedziec od czego zacząc a ty z jakimis nerwami i tekstami typu ,,leszczu" do mnie
    mowie ci odrazu obrazanie kogos kogo nie znasz po 1 nic ci nie da po 2 z tego co wiem jest niezgodne z regulaminem . Jesli nie chcesz sie wypowiadac lub draznią cie moje słowa poprostu pomiń ten temat... Pozdrawiam

6. Domyślnie

pozdro Karpiu
    xd
    sluchaj chcesz hakowac? naucz sie c++ zrozum jak dziala siec, poznaj rodzaje atakow komputerowych
    wpisujesz w google rodzaje atakow komputerowych ^^ jak juz nauczysz sie c++ to zrozumiesz bledy w oprogramowaniu ktore nastepnie moga posluzyc do exploitacji^^
    Jesli interesuje Cie hackowanie stronek to wpisujesz ataki na www
    wszystko masz rybko kochana w googlach:*
    tak lepiej? ^^

Zasady Postowania