Pokaż wyniki 1 do 4 z 4

Temat: wlamywanie sie do ruznych stron www.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Cool wlamywanie sie do ruznych stron www.

witam wszystkich serdecznie
    to jest moj pierwszy post tutaj a i prosze nie zwracac na moja pisownie i gramatyke poniewaz od kilku lat nie mieszkam w polsce
    no dobra wiec jak tytul mowi wlamywanie sie do roznych stron www.
    a wiec nie znam sie na tym az tak ale chcial bym troche noi wiec pytam czy mozna sie wlamac do stron www. przez jakis program albo obejsc cos na stronie ( sorry ze nie pisze konkretow ale nie znam sie na tym az tak bardzo ) noi pewnie ludzie beda sie pytali do jakich stron wiec juz mowie
    konkretnie chodzi mi o jedna gre przez internet ktora nazywa sie COMBAT ARMS
    noi ostatnio ktos mi zhackowal kompa i stracilem konto warte jakies 1000 zl ( zreszta nie wazne ) chodzi o to ze bym chcial sie odegrac na NEXONIE ( firma ktora nie chce mi oddac pieniedzy za konto a takze oni stworzyli ta gre ) i nie chce tego tak ujac ale chce ukrasc konto moze lepiej napisze ze poprostu porzyczyc konto na jakis czas

wiec prosze o nie zamkniecie tematu i o pomoc

bede wdzieczny

THX

Domyślnie

Ludzie tego 'gatunku' wciąż potrafią mnie zaskakiwać...
    -----BEGIN GEEK CODE BLOCK-----
    Version: 3.1
    GCS D- s: a--- C+++>++++ UL P+>+++ L++ E--- W+>++ N+ w--- M- V-
    PS+ PE Y+ PGP++ t 5 X R tv b++ DI++ D G e->+++ h!
    ------END GEEK CODE BLOCK------

3. Domyślnie

Cytat Napisał bl4ze Zobacz post
    Ludzie tego 'gatunku' wciąż potrafią mnie zaskakiwać...
    a to co to ja jestem jakis inny czy jak bo widze ze jakis wiekszy filozof z ciebie wyrasta
    ja poprostu chce sie zrewanzowac na nich a po za tym jak nie znasz odpowiedzi na moje pytanie w poscie to nie spamuj

PROSTE!!!!!!!!!

Zasady Postowania