Pokaż wyniki 1 do 10 z 10

Temat: Hacking pomocy!!

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post

Domyślnie Hacking pomocy!!

Witam

Mam do was pytanie... mam nadzieje ze mi pomozecie niebede owijał w bawełne
    chciał bym złamac hasło gg,próbowalem exploitów oraz trojanów trojany skutkowały a exploity niestesty nie,chciał bym złamac hasło na komputerze do którego niemam fizycznego dostepu i nie jest to siec lan moze znacie jakąs aplikacje która mi w tym pomoze lub jakis exploit moze byc to sposób nawed pod linuxa bo mam i xp i linux. z góry dziekuje

Pozdrawiam!!!

Domyślnie

skoro trojany skutkowaly, mozesz owym programikiem wyslac sobie plik config profilu danej osoby i go rozszyfrowac i bedziesz mial haslo
    "W życiu wszystko ma jakiś sens, tylko trzeba go odnaleźć. No i często ma on odmienne znaczenie dla różnych osób."

Domyślnie :P

Dzieki ale mi chodzilo o dyskrecje :PP zeby ofiarka niewiedziala o tym ze jej przyechwycilem haslo no niekoniecznie neiwiedzialal zeby tylko niemusiala odbierac zadnych plików odemnie po za tym ofiara musi byc w miare głupia zebyto odebrac chcialem sniffinegiem ale czytalem ze sniffery sa tylko do sieci lan wiec nic z tego poczekam jeszcze moze ktos mi pomoze...

pozdrawiam!!!

Domyślnie

i znowu nie umiecie odpwiadac na pytania (tak jak w moim tecmacie)
    chyba wyraznie widac ze pyta sie o expliuty nie trojany on tylko o nich wspomniał a sie pyta o cos zupełnie innego

Domyślnie

mam nadzieje ze mi ktos pomoze:PP

Domyślnie

Ze wróce do tych exploitów mam film który pokazuje jak uzyc tego metasploita wpisuje wszystko jak trzeba tak jak na filmie wszystko idzie zgodnie z planem dzieje sie wszystko tak jak ma byc keidy juz wpisze IP ofiary potem swoje chce sie polonczyc łączenie trwa kilka sekunt i rozłancza i pisze jakis tam bład połaczenia. nieiwem czy to prawda bo czytalem jakies plotki powtarzam plotki ze exploity sa tylko do sieci lan ale podejzewam ze to nieprwda co wy myslicie o tym?siedze juz w tym dosyc długo ale nigdy niespodkalem sie z jakims naprawde dobrym sposobem myslalem ze tutaj znajde odpowiedz jeszcze poczekam trosze na odpowiedz, dowiedzialem sie ze na tym forum najszybciej znajde odpowiedz wiec napsialem

Pozdrawiam!!!

Domyślnie

[offtop]
    Cytat Napisał domichaelo
    i znowu nie umiecie odpwiadac na pytania (tak jak w moim tecmacie)
    chyba wyraznie widac ze pyta sie o expliuty nie trojany on tylko o nich wspomniał a sie pyta o cos zupełnie innego
    Ty chlopie chyba juz przesadzasz...

Po 1, nie zaczyna sie zdania od 'i' ;p
    Po 2, nie spamuj tyle
    Po 3, a co Ty jestes wrozka? Skoro jestes taki madry to odpowiedz na pytanie, ja podaje mozliwosci...
    [/offtop]
    --------------------------------------------
    Dzieki ale mi chodzilo o dyskrecje :PP zeby ofiarka niewiedziala o tym ze jej przyechwycilem haslo no niekoniecznie neiwiedzialal zeby tylko niemusiala odbierac zadnych plików odemnie po za tym ofiara musi byc w miare głupia zebyto odebrac chcialem sniffinegiem ale czytalem ze sniffery sa tylko do sieci lan wiec nic z tego poczekam jeszcze moze ktos mi pomoze...
    Uzywajac trojana niekoniecznie musi to byc jawne, mozesz go podpiac pod jakies inne pliki, zrobic co masz zrobic i nastepnie go usunac. Na exploitach niestety sie nie znam wiec Ci nie pomoge a co do snifferow, owszem przechwytyja pakiety w sieci, ale nie tylko lan, teoretycznie np. neostrada jest jedna duza siecia i teoretycznie mozesz sniffowac wszystkie adresy z zakresu maski swojego adresu zewnetrznego.
    "W życiu wszystko ma jakiś sens, tylko trzeba go odnaleźć. No i często ma on odmienne znaczenie dla różnych osób."