Witam mam raz poraz fizyczny dostep do komputera ofiary bardzoc zesto loguje sie na allegro wgrałem tam passtoola ale nie wyswitla hasaeł w IE a mozili tam nie ma jest jeszcze jakis program zeby pokzywało
Witam mam raz poraz fizyczny dostep do komputera ofiary bardzoc zesto loguje sie na allegro wgrałem tam passtoola ale nie wyswitla hasaeł w IE a mozili tam nie ma jest jeszcze jakis program zeby pokzywało
moze po prostu zwykly keylogger?
"W życiu wszystko ma jakiś sens, tylko trzeba go odnaleźć. No i często ma on odmienne znaczenie dla różnych osób."
niezbyt bo ja dod tego kompa siadam raz na tydzien a hasło bym chiał szybciej (zeby działa tak jak passtool)
A kto powiedzial ze to masz byc Ty? Niech ktos inny sie zaloguje... po to masz keylogger... poza tym cierpliwosc to jedna z cnot w hackingu... niecierpliwi zawsze szybko wpadaja bo robia za duzo szumu wokol siebie
EDIT:
No to 4 'setka' na stol... :-) ale ten czas leci... ale tych postow przybywa!
Ostatnio edytowane przez TQM : 02-23-2007 - 13:11
No wiecie co... dlaczego nie odpowidacie na pytan ie tylko cos wymyslacie ja sie pytam czy jest jakis jeszcze program, jesli jeszcze takie odpowiedzi to podziekuje i temat do kosza
EDIT:
i skoro napisałem ze NIE keylogger to nie
a wiec inne sposoby niz keylogger aby poznac haslo:
-bruteforce
-podstaw mu fake'a strony ;p
-poczekaj na niego w ciemnej klatce, zaloz mu z nienacka worek na glowe i zadaj hasla na jego konto allegro...
a teraz wady i zalety:
-bruteforce-predzej czy pozniej haslo poznasz (chyba ze je w miedzyczasie zmieni) ale bardziej stawialbym na pozniej ;p
-fake strony, hmm musialbys mu podeslac link lub jakos inaczej spowodowac aby ja otworzyl, musisz ja perfekcyjnie wykonac a jesli on jest spostrzegawczy to i tak wszystko pojdzie na marne...
-hmm jesli chcesz sie pobawic w gangsterke...
"W życiu wszystko ma jakiś sens, tylko trzeba go odnaleźć. No i często ma on odmienne znaczenie dla różnych osób."