Pokaż wyniki 1 do 7 z 7

Temat: Wifi Wlan w telefonie

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post

Domyślnie Wifi Wlan w telefonie

Witam mam taką sprawę i oczekuję odpowiedzi od osoby którą się zna
    Otóz posiadam nokię n95 która posiada symbiana i ma taką funkcją jak WLAN
    Koło domu mam kilka źródeł zabezpieczonych WEP i filtrowaniem i moje pytanie brzmi czy da radę jakoś schakować to aby mieć dostęp bo wifi.Bardzo proszę o odpowiedzi bardzo mi na tym zależy.

Domyślnie

Cytat Napisał 0606609491 Zobacz post
    i moje pytanie brzmi czy da radę jakoś schakować to aby mieć dostęp bo wifi.
    tak, da rade. odpowiadajac na nastepne pytanie jakie zaraz zadasz, odpowiadam: google "wardriving"
    War, war never changes.

Domyślnie

Gsg bardzo mi pomogłeś naprawdę jak się pytam o konkretną sytuację a nie o przechwytywanie z komputera czy łamanie tylko z komórki wardriving to przecież to jest dział właśnie tego.Więc napisałem jak ktoś się zna to niech piszę a nie wskazuje mi google sorki ale nie mam 10 lat jak ktoś wie jak to zrobić w tej konkretnej sytuacji to niech napisze albo da link konkretny a nie do tego jak mieć wifi na kompie.

Domyślnie

Gsg bardzo mi pomogłeś naprawdę jak się pytam o konkretną sytuację a nie o przechwytywanie z komputera czy łamanie tylko z komórki wardriving to przecież to jest dział właśnie tego.Więc napisałem jak ktoś się zna to niech piszę a nie wskazuje mi google sorki ale nie mam 10 lat jak ktoś wie jak to zrobić w tej konkretnej sytuacji to niech napisze albo da link konkretny a nie do tego jak mieć wifi na kompie.
    LEEEEEŃ
    a powiedz mi jak sądzisz dlaczego na komputerach łamanie tego wep'u trwa tak długo co jak sądzisz czy ta nokia zastąpi ci laptopa i moc obliczeniową która jest potrzebna sorry ale wystarczy wziąć to na logike i już wychodzi że nie idzie łamać wifi pod telefonem :-)

Domyślnie

ja nie pisze że da radę tylko się pytami a GSG mówi że da radę to się zdecydujcie.

Domyślnie

ja nie pisze że da radę tylko się pytami a GSG mówi że da radę to się zdecydujcie.
    no chyba że ja o czymś nie wiem ale zarzuce linkiem http://rapidshare.com/files/246374515/wifi.zip.html polecam.... jak sobie dokupisz karte wifi do komputera to i będziesz mógł próbować