Pokaż wyniki 1 do 10 z 18

Temat: Problem z grami?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post

Angry Problem z grami?

Mam problem związany z grami.
    Gdy gram w gry typu Gothic2 lub Counter Strike (nie wiem dla czego ale przy Warcraft 3 tak się nie dzieje) gdy nacisnę jakiś klawisz na klawiaturze (tak się dzieje przy wszystkich klawiaturach [PRÓBOWAŁEM]) to się wyłancza gra .
    Nie wiem dla czego taj jest (nagrywałem nowy system na kompa i tak tak się dzieje).

Domyślnie

1. Zły dział:
    " Newbie - dla początkujących! (22 Przeglądających)
    Aspekty bezpieczeństwa dla początkujących."
    2. Może nie masz jakiś sterowników? Jak gra się wyłącza, to wyskakuje jakiś błąd, czy nie? Może trochę więcej informacji
    Black Coders | Hacking, Kernel, Linux, Operating Systems, Programming
    I otworzyła studnię Czeluści,
    a dym się uniósł ze studni jak dym z wielkiego pieca,
    i od dymu zaćmiło się słońce i powietrze.
    A z dymu wyszła szarańcza na ziemię,
    i dano jej moc jaką mają ziemskie skorpiony.
    (...)
    I dano jej nakaz aby nie zabijała,
    lecz aby przez pięć miesięcy cierpieli katusze...

Domyślnie

Pewnie zaciagles pirata z p2p lipny crack albo poprawiles sobie całosc patchem

Sprobowal bym tez dorwac taka sama gre ale z innego zrodla badz swoja daj komus...Bardziej wyglada mi to na problem z silnikiem gry niz na blad samego systemu PC
    "Wszystkie komputery PC są kompatybilne, ale niektóre są kompatybilniejsze od innych... Twój jest zawsze mniej kompatybilny..."

Domyślnie

Gdy nacisnę jakiś klawisz odrazu się gra wyłancza i nic się nie pokazuje. Ja mam jeszcze podłączone routherem komputery i u nich też się tak dzieję.

Domyślnie

Proponuje kupic ok 2kg trotylu i to wysadzic w "cosmos"

Czy dawales koledze swoja kopie gry ktora u Ciebie wybucha ?
    Niech ktos z Twoich kumpli zainstaluje Twoja gre u siebie odpali i nadusi klawisz.
    Jesli poleci to gre mozesz wykopnac za okno.Jesli nie wykopnij swoja siec razem z "jednostka centralna" swojego PeCeta
    "Wszystkie komputery PC są kompatybilne, ale niektóre są kompatybilniejsze od innych... Twój jest zawsze mniej kompatybilny..."

Domyślnie

yy jak gram w grę załóżmy CS to włącza się serwer wszystko ok myszka działa wszystko widać ale jak nacisnę klawisz od klawiatury to wywala.

Zasady Postowania