nie wiem co sie dzieje. czasami mam tak ze myszka wymyka sie spod kontroli. ja w prawo ona w lewo- co jest grane? mogl by mi ktos napisac o co tu chodzi
z gory dziex
nie wiem co sie dzieje. czasami mam tak ze myszka wymyka sie spod kontroli. ja w prawo ona w lewo- co jest grane? mogl by mi ktos napisac o co tu chodzi
z gory dziex
Jak ci mysz ucieka to proponuje zakupić jej klatkę i będzie po kłopocie jak używasz windy to wejdź we właściwości myszy i odznacz precyzje wskaźnika czasem pomoga, poza tym z takimi pytaniami to raczej powinieneś się wybrać na inne forum.
"dobrzy hakerzy są sławni na cały świat, ale o hakerach geniuszach nikt nic nie wie."
ucieka ci myszka to lap ja kurrwa :<
Faustov - mam taką rade - jak masz głupio pisać i przeklinać - to lepiej nie pisz nic - i tak zadnej informacji nie udzieliłeś...
co do temtu to powiem ci tak:
(bo tez miałem ten problem kiedyś)
* Jeśli ukieka ci tak w miare płynnie w jednym kierunku - to ja prubowałem wszystkiego chyba (odpinanie myszy - czyszczenie - zmiany ustawienia) nic nie pomogło - reinstalacja windy dopiero
* jeśli lata po ekranie gdzie chce - być może trojan..
ps. posłełm ci firme mojej myszki na PM jak ta sama firma to wyrzuc i zainwestuj 5 zł w nową
Agencja reklamy kielce (mały kilkudniowy case pozycjonerski )
lepiej 40 bo kiedys miałem taką za 8 ...takiego badziwia sie nieda oblugiwac a teraz mam piękną czarną optyczną
Jeżeli jest to myszka laserowa to być moze masz złą podkładke. Podkłaka powinna być jednolitego koloru pod myszke laserową!