Pokaż wyniki 1 do 2 z 2

Temat: [KLASYK OMG] potrzebna pomoc

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post

Exclamation [KLASYK OMG] potrzebna pomoc

Witam wszystkich jestem tu nowy mam sprawe mam dwie kolerzanki i sprawa wyglada nastepujaco jakis bezczelny typ meczy je fonami zasypuje ich skrzynke pocztawa wiadomosciami dziennie maja ich jakies 50 -80.meczy je non stop...itd
    probowalem gosciowi dac do myslenia i na poczatek podpiolem mu zjadacza kropek ale szybko sie z tym uporal... czy jest moze jakis odnosnik do bardziej zlosliwych robactw ale w wersji rotkita bo mi jest zal ich a jak narazie to w necie znalazlem tylko same helenki lecz te sa latwe do wykrycia .potrzebuje czego co bedzie podpiete do zdjec a narobi takiego balaganu aby gosc mial dosc nekania tych pan. i jeszcze jedno nierobie tego dla siebie bo to nie w moim stylu poprostu chce komus pomoc bo zal mi ich i niemoge przejsc wobec tego obojetny. Te panie to mile osoby nigdy nikogo nie zaczepialy a ten klijent poprostu jest fra...em ktory sie wkorzyl o to ze te osoby nie chcialy z nim gadac bo je obrazil.potrzebuje wiec czegos dobrego i spakowanego w rarze. myslalem aby pobawic sie jego kompem ale jestem za zielony na takie gierki a dotego klijent ma zmienne ip to tyle odemnie moj adres to [email protected] lub [email protected] 3705149 pozdrawiam i dzieki za pomoc.szukam googlem przez interneta expa bo to potezna bestia ale ja k narazie to palce mnie bola...
    Ostatnio edytowane przez DarkAngel_on : 09-12-2008 - 16:46

Domyślnie

podpiolem mu zjadacza kropek
    OMG ROTFL

niech ktos to zamknie
    War, war never changes.