Pokaż wyniki 1 do 7 z 7

Temat: praca na wakacje

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post

Domyślnie praca na wakacje

Znacie moze jakies miejsca, w ktorych mozna szukac pracy wakacyjnej? Czy poprostu isc do posredniaka i sie zapytac?

Czyli chodzi mi o zbiory jakis owocow/warzyw, koszenie trawy, etc, etc.

Google w tej kwestii ma wiele do powiedzenia, ale niestety trudno sie polapac w czymkolwiek =/

Domyślnie

ja ide w tym roku na maliny, mysle ze za jakis niecały tydzien...praca po jakies 10 godz jest zazwyczaj w owocach...ale najwiekszy zarobek =maliny...mi mama załatwi u takiegho jednego goscia bez zadnych p[osredniaków,po prostu idziesz do goscia co ma planatacje malin i mówisz ze chcesz zbierac...uroki takiej pracy są takie ze przymują niepełnoletnich np. mnie... ja jestem z okolic biłgoraja i mieszkam w wiosce to u mnie nie bedzie zadnych problemów z tym, ale jak jestes z duzego miasta to masz troche lipe z praca zarobkową-sezonową chyba ze bedziesz dojezdzał ale to dodatkowy koszt...
    Ostatnio edytowane przez lukasz6547 : 07-13-2008 - 22:07

3. Domyślnie

Ja na sierpień idę na budowę w Krakowie hehe, nawet przyzwoita stawka 2.000 z czymś za miesiąć. Bodaj 9 zloty za godzine. :] Trzeba się rozglądnąć w obrębie własnego miasta, szukają na wakacje młodych i naiwnych ;P

Domyślnie

jak na budowe 2000 z czymś to super !
    tylko że w krakowie pewnie to normalka nie to co u mnie np płacą po 6zł za godzine ale na budowie akurat u nas 10zł za godzine

Domyślnie

rozklejanie ulotek, plakatów, masa tego. Dzwnisz pod numer ktory jest na ulotce i pytasz czy nie potrzebują kogos do noszenia (prawie) zawsze potrzebują.
    Jak umiesz sklecić stronkę to idź szukaj zleceń np. na zlecenia.przez.net. Ludzie się normalnie ogłaszają ze potrzebuą stronkę i licytujesz.
    pokombinuj moze coś na allegro, moze kupisz taniej, sprzedaz drozej. Na wlasna reke zawsze jest lepiej. Możesz tez pochodzic po sasiadach i popytac czy moze jesli wyjezdzaja to potrzebuja zeby psa czasem dokarmic. Takie proste bezedety a zbierzesz trochę w roznych miejscach i wyjdziesz na tym znacznie lepiej niz targajac kalafiora na polu w upale lub deszczu.:P

Domyślnie

truskawek juz nie ma
    ale za to ide zbierac jakiestam jagody
    dziennie idzie zarobic 50 zl, jak w przypadku truskawek, ale zalezy to od tego ile sie napracujemy czy bedziemy sie obijac hehe

//a te zlecenia.przez.net to fajny portal, tylko jedno pytanie:
    trzeba miec 18 lat, papiery itp?
    Ostatnio edytowane przez GSG-9 : 07-14-2008 - 10:20
    War, war never changes.