Hej. Mam pytanie: Czy możliwe jest generowanie kodów doładowujących konta w telefonie? Chodzi oczywiście o generowanie za darmo.
Hej. Mam pytanie: Czy możliwe jest generowanie kodów doładowujących konta w telefonie? Chodzi oczywiście o generowanie za darmo.
Oczywiscie jest to mozliwe. Istnieja nawet dostepne w sieci programy do generowania kodow pre-paid. *
* Jest tylko maly haczyk...
delete (z ang. skasuj) - w programowaniu obiektowym operator niszczący obiekty utworzone za pomocą operatora new (bądź dowolny obiekt, którego adres można pobrać).
mam nawet takie cos na dysku
tylko jeszcze nie probowalem
po 1 masz male szans ze ci sie uda
po 2 jak operator sie dowie to bedzie haczyk na komorke![]()
War, war never changes.
te kody są losowane i chyba nie ma na to jakiegoś specjalnego systemu
równie dobrze możesz sam je wymyślać i po kilku nie udanych dostaniesz jakiegoś rodzaju bana (kiedyś próbowałem ale nie za bardzo pamiętam co to było )
Wielkie dzięki.Ale jeśli byście mogli wrzucić linki do tych programów o których była mowa to było by ekstra.
Nie ryzykowalbym, po prawdzie kolega doladowal w ten sposob za 50 PLN HEYAH, ale sam sobie system wypracowal. Nalezy wspomniec o kilku zablokowanych kartach.
Teraz sprawa ma sie gorzej, kody sa aktywowane wraz z ich wydrukiem (chociaz nie mam do tego 100% pewnosci), a karty z juz wydrukowanym kodem staja sie coraz mniej powszechne. Zawsze mozesz probowac, a noz sie uda :>
delete (z ang. skasuj) - w programowaniu obiektowym operator niszczący obiekty utworzone za pomocą operatora new (bądź dowolny obiekt, którego adres można pobrać).