Mam problem, od wczoraj pobrałem sobie podręcznik hakerów, I już nauczcyłem się jak łamać archiwa Rar,teraz chciałem się nauczyć jak łamać hasła na stronach, co prawda troche wiem jak już co i jak, ale do jasnego diabła nie moge znaleść mojego programu pod nazwą: HTTP CRACKER PRO 1.1.3b , szukam i szukam, ponad 2 godziny na google i ciągle są płatne, albo potrzeba płatnej rejestracji, czasami bywały niepłatne, ale później one ciągneły na 2 strone, a 2 na 3, 3 na 4 itd, a później sie okazało że tego programu nie ma na akurat paru stronachc, pomóżcie mi!! Wszędzie szukałem bez skutku, jak mi powiecie że rozwiązanie to google to ja szeroko odpowiadam- Ja już google znam i próbowałem z nim" Tak więc jak mi nie powiecie to powiedzcie że macie to gdzieś, choćby tak. Ja krytyki umiem przyjmować, ale mam już dość szukania po google, znalazłem te forum i jak mi nie pomoże trudno, najwyraźniej taki jest los...
Widziałem dużo tematów, że pytają jak zhakować, możecie mnie źle zrozumieć bo mi chodzi o program a nie o nauke, bo akurat wiem jak złamać ale nie moge znaleść tego programu
Jeszcze raz powtarzam: Program to : HTTP CRACKER PRO 1.1.3b download
Pozdrawiam.