w was moja nadzieja . czy jest taka szansa zeby dowiedziec sie czegos o nadawcy gdyz jego profil jest nieprawdziwy? mam nadzieje ze ktos z was bedzie mi w satnie pomoc
w was moja nadzieja . czy jest taka szansa zeby dowiedziec sie czegos o nadawcy gdyz jego profil jest nieprawdziwy? mam nadzieje ze ktos z was bedzie mi w satnie pomoc
Znaczy, że podaje się za kogoś innego? To chyba taka osoba się nie ujawni.
tak, ta osoba stworzyla swoj profil tylko do pisania wiadomosci . sama na pewno sie nie ujawni dlatego chcialabym wiedziec czy mam jakas szanse dowiedziec sie inaczej kim ta osoba jest.
nie dowiesz sie
privacy policy?
War, war never changes.
To wszystko zależy jakie są wiadomości, które wysyła. Jeśli są obraźliwe (wulgaryzmy etc.), albo sprzeczne z prawem, to można (osobiście, bądź drogą prawną) wyciągnąć od admina logi = nr. IP = dane osoby od dostawcy internetu, lub np. nagrania z kamer w kafejce (o ile są takie). Jeśli wiadomości łamią regulamin N-K, to napisz do Admina z wnioskiem o BANa dla Sz. P. Kolegi (możesz to uzasadnić m. in. tym, ze konto jest fałszywe). Jeśli znasz osobe pod którą się podszywa, to napisz do niej; on/ona może ewentualnie ciągnąć dalej za podszywanie się (zniesławienie, kradzież tożsamości i te sprawy).
Zglosic adminom a jesli we wiadomosciach byly grozby karalne to to juz temat dla Policji i to Policja bedzie rozmawiac z NK w tej sprawie.
ctrl-alt-del.cc - soft reset site for IT admins and other staff :-)
Admini NK cię oleją... Wiem bo już tak robilem, za same podszywanie się pod ciebie od policji dostaniesz "Mamy ważniejsze sprawy niż zabawy jakichś dzieci, dowiedzenia.". Takie są realia, niestety. Samodzielne namierzenie też nie jest łatwe, tylko profil psychologiczny i strzelać... Więc jeśli nie są to oszczerstwa lub groźby karalne, musisz go zablokować...
http://nikowek.blogspot.com/
Zbrojne Ramię Pingwina!
-----BEGIN GEEK CODE BLOCK-----
Version: 3.12
GCS d- s++:++ a--- C+++ UL+++ P L+++ E--- W++ N++ o K- w--
O M- V- PS PE Y PGP++ t+ 5 X+ R tv- b++ DI- D-
G+ e- h! r% y?
------END GEEK CODE BLOCK------