Witam,mam drobne pytanie odnośnie podsłuchiwania/przechwytywania rozmów gg.
Czy jeśli posiadam nr i hasło do servera gg ofiary to czy mogę w jakiś sposób podsłuchiwać/przechwytywać wiadomości?
Witam,mam drobne pytanie odnośnie podsłuchiwania/przechwytywania rozmów gg.
Czy jeśli posiadam nr i hasło do servera gg ofiary to czy mogę w jakiś sposób podsłuchiwać/przechwytywać wiadomości?
Kolejny Troll , było omawiane na forum POSZUKAJ SOBIE !! A dział oczywiście Hacking .
KOD 03 or DELETE please !
Pozdrawiam VLN.
Zamiast tego :Kod php:
$zmienna = $_POST['COS'];
I mamy zabezpieczenie przed XSSKod php:
$zmienna = htmlspecialchars($_POST['COS']);
W niczym mi nie pomogłeś tym swoim durnowatym postem(spamem) Szukałem ale nie znalazłem wyczerpującej odpowiedzi na to pytanie... Wciąż czekam na kogoś kto mi przybliży odpowiedz i wyjaśni czemu sie nie da bądź jak zrobić żeby sie dało/działało
Jeżeli masz numer i hasło to jedyny sposób na przechwytywanie wiadomości to bezpośrednie ich odbierania (po zalogowaniu) innego sposobu raczej nie ma, wiadomo że na jeden numer nie można się zalogować w tym samym czasie więcej niż jeden raz
www.lingubot.pl - projekt sztucznej inteligencji.
Wreszcie ktoś z kim przeprowadzę dyskusję.Rozumiem ale czy np nie dało by rady zrobić tak aby te archiwa zapisywały sie również u mnie na kompie bądź tez szły na meil?Nvm,powiedz mi tylko czy są jakieś szanse na to żebym mógł jakoś te archiwa odczytywać....to mi wystarczy:]
Da się. Są takie zabawki w sieci (keyloggery) dla przykładu GG Hijacker które przysyłają na założony przez Ciebie numer logi z rozmów ofiary, oczywiście wcześniej należałoby podrzucić ofierze takowy program. Sam fakt że masz numer i pass daje Ci możliwość przechwycenia wszystkich kontaktów czy na bierząco wiadomości - które nie dotrą już do prawowitego właściciela. Sam numer i hasło nie dają Ci przecież dostępu do komputera ofiary...Rozumiem ale czy np nie dało by rady zrobić tak aby te archiwa zapisywały sie również u mnie na kompie bądź tez szły na meil?
Chodzi mi o coś takiego żebym poprostu siedział i czytał te archiwa a tzw ofiara była by nieświadoma,że coś jest nie tak.Mozesz mi coś poradzić?
Gadu Ghost albo Gadu-Gadu Hijacker - google znajdziesz na pewno