Gdzie moge znalesc boty ktore wchodza na fora, rejestruja sie i zakladaja temat z linkami do mojej strony ?
Gdzie moge znalesc boty ktore wchodza na fora, rejestruja sie i zakladaja temat z linkami do mojej strony ?
siasc i napisac, nie da rady sie rejestrowac, poniewaz trzeba przepisac kod z obrazka..
gogulas - wiesz jak łatwo takie zabezpieczenia jak kodziki z obrazków roztrzaskać ;p - gotowe skrypty są do pobrania nawet ;p
na takim phpbb skuteczność ok 98% - mówię całkiem poważnie na podstawie statystyk.....
poczytaj o narzędziu do pozycjonowania - seo adder
Agencja reklamy kielce (mały kilkudniowy case pozycjonerski )
Jesli jest to jakis glupkowaty skrypt to tak, ale wiekszosci nie przeskoczysz..
Np. taka Recapchta :-]
Ostatnio edytowane przez gogulas : 03-12-2008 - 15:05
poczekaj zaraz ci poszukam gdzieś miałem całkiem ładną listę statystyk - szło wszystko o phpbb i yahoo i co sobie człowiek zażyczy dlatego nie używam
CAPCHTA (Completely Automated Public Turing Test to Tell Computers and Humans Apart)
o proszę bardzo:
http://sam.zoy.org/pwntcha/
sorry yahoo nie poległo ale phpbb tak
Ostatnio edytowane przez eMCe : 03-12-2008 - 15:11
Agencja reklamy kielce (mały kilkudniowy case pozycjonerski )
No nie bardzo się zgodzę. Takie proste phpbb to szło by w dzień sobie napisać skrypta który tak w 75% łamałby takie kody... a tyle wystarczy (w sumie to już jakieś 50% wystarczy). Gorzej z takimi yahoo i gmailami... ale wiadomo... ostatnio i je rozpracowano. Jakby ktoś miał takiego skrypta to może podrzucić :P
Yahoo i Gmail tez juz sa zlamane...
ctrl-alt-del.cc - soft reset site for IT admins and other staff :-)