Witam
Potrzebuje program ,który zmienial by proxy co kilka sekunt,googlowalem ale za przeproszeniem gówno tam jest.Chodzi mi zeby byl pod linuxa..Jesli ktos zna taki to bardzo bym prosil o podanie nazwy
pozdrawiam
Witam
Potrzebuje program ,który zmienial by proxy co kilka sekunt,googlowalem ale za przeproszeniem gówno tam jest.Chodzi mi zeby byl pod linuxa..Jesli ktos zna taki to bardzo bym prosil o podanie nazwy
pozdrawiam
Pamiętaj zanim zapytasz sprawdź ten adres www.google.pl
pod linuxa to nie wiem, ale mysle ze "multiproxy" na wine poleci, programik robil dokladnie to co chcesz, dajesz mu plik z proxami, on sprawdza ktore dziala jak szybko czy anonimowe i przelacza np. co iles sekund szukajac kolejnego najszybszego, albo losowo.
Takie "lamerskie" pytanko ... nie chcę zakładać na nie nowego tematu i myślę że można je podszyć pod ten. Jak połączyć się przez kilka adresów "proxy" , nie wiem czy to dobrze nazywam ale chodzi mi o to żeby łączyć się z internetem np: najpierw poprzez adres w USA później w CZECHACH później w CHINACH itd....?
hide ip platinum czy jakos tak
PS: poszedl przez wine sprawdzil proxy ale dalej nic sie nie dzieje to nie ma co trzeba znalesc cos pod linuxa ,bledy sie pojawiaja z bibliotekami itd
Pamiętaj zanim zapytasz sprawdź ten adres www.google.pl
Tor
..
..
..
Zainstalowałem tego MultiProxy i coś mi nie działa ... wchodzę na jakąś stronkę o IP i dalej jest adres mojej sieci osiedlowej :|