Witam, ostatnio kolega dal mi do naprawy swoj komputer,ale jak narazie nie moge dojsc do strzalu co jest przyczyna danej systuacji ,zwracam sie o pomoc do Was . Mianowicie jest on podpiety do sieci WiFi, ale nie mogl sie polaczyc z netem. Siec sama w sobie dzialala, ale neta nie bylo.Mozna bylo za to zaobserwowac ze wysylana sa pakiety ,ale w tle nie dzialalo nic co moglo by je nadawac . Porty nie byly poblokowane, nie znalazlem tez zadnych robakow na kompie, a jako ze skonczyly mi sie pomysly postanowilem postawic system od nowa. System jest nowy,a problem ten sam. Neta nie ma , pakiety ida dalej. To sama sytuacja jest w mojej sieci osiedlowej,wiec napewno nie jest to wina sieci. Wina karty sieciowej tez to raczej nie jest, bo z WiFi laczy sie przez osobna karte, z moja siecia przez karte wbudowana na plycie glownej. Naprawde nie mam juz pomyslow co z tym zrobic, a nie na tematyce sieci nie znam sie na tyle dobrze, licze wiec na Wasza pomoc . Dolaczam jeszcze plik z logami z programu WireShark,jesli w czyms pomoga http://up.wklej.org/download.php?id=...80af145184e515 . Z gory dziekuje za pomoc i pozdrawiam