Mam internet radiowy. I od czasu do czasu na chwile wyłancza mi sie internet. Z zasiegiem jest wszystko oki, to co moze byc nie tak
Mam internet radiowy. I od czasu do czasu na chwile wyłancza mi sie internet. Z zasiegiem jest wszystko oki, to co moze byc nie tak
Sprawdziłeś może czy nie masz wirusa/trojana/robaka lub czegoś co może siedzieć na sieci i ją obciążać lub [poprostu winny jest ISP
o przemyśleniach w kontekście NLP... http://www.tuetbrute.blogspot.com
Jesli siec jest szyfrowana np. WPA-PSK to takie cos jest 'powiedzmy' normalne... najczesciej tego nie widzisz...
U mine tez czasami net sie rozlacza i za pare sekund jest znowu podpiety...
Ja wiem ze sasiedzi probowali mi sie wbic na radiowke bo mam ladny log jak ktos spoofuje mi pakiety i robi zdalnego disconnect'a hehe... wtedy takie kwiatki byly co kilkanascie sekund. Normalnie dostaje komunikat o rozlaczeniu bardzo sporadycznie.
Nie wiem dokladnie skad sie to paskudztwo bierze... a najbardziej mnie wkur*** jak gram w CS'a i mnie wywali z serwera gdy mam niezle statsy :/
Moze kiedys jak bedzie wiecej czasu (taaaa... juz widze 'wiecej czasu') to poszukam przyczyn. Nie jest to az tak upierdliwe by nie dalo sie z tym zyc, wiec na razie zostawilem jak jest.
ctrl-alt-del.cc - soft reset site for IT admins and other staff :-)
hehe grasz w cs'a? tez gralem a wlasnie na aukcji allegro jest moj steam wystawiony
pozdrawiam
Pamiętaj zanim zapytasz sprawdź ten adres www.google.pl
hmm nigdy niegrałem w cs'a ... to zadarmo jest ? (gra - zadnych abonamentów ? ) ile to zajmuje ? (ale offffttttooopppp)
hehe
cs to najlepsza gra sieciowa typu fpp(strzelanka)ma bardzo fajna fabule i jest platna(marne49zl)cs jedt dodatkiem do gry half life; multiplayer half life
mozna grac za free na wersji non steam ale jest malutko serverow udostepninonych czyli niezabezpieczonych przez VAC
zajmuej jakies okolo 1gb zalezy ile mapek sie ma zassane
pozdro
Pamiętaj zanim zapytasz sprawdź ten adres www.google.pl