witam jest taki program game maker w którym można robić gry ale mam tak dużo funkcji że da się zzrobić złośliwy program .. ]:->
a więc jak bym powiedźał komóś że zrobiłem gre ..włączył by to i gm by wyciągnął plik archives.dat co o tym sądzicie
witam jest taki program game maker w którym można robić gry ale mam tak dużo funkcji że da się zzrobić złośliwy program .. ]:->
a więc jak bym powiedźał komóś że zrobiłem gre ..włączył by to i gm by wyciągnął plik archives.dat co o tym sądzicie
nigdy na oczy nie widziałem GM ale jak to coś na zasadzie game factory czy jak sie tam to nazywało gdzie sie klikało ludka określało sie w jakim kierunku może się ruszać itp i gra gotowa to powodzenia...
jeśli możesz sam dopisywać lub importować jakieś moduły - to idzie to napisać..
a tak wogólę to o co właściwie pytasz bo nie za bardzo rozumiem....?
Agencja reklamy kielce (mały kilkudniowy case pozycjonerski )
no są takie bajerki ...żeby wysłać plik ....albo otwierać strone z czymś tam różne pytam jak sądzicie czy to dobry pomysł
Okej, zrób coś takiego, wrzuć tu, pomyślimy, jak się przd czymś takim zabezpieczyć. Może wyjść ciekawy projekt.
jest jeszcze w fazie beta testów ale dostarcze go wam w <naście> minut
każdy nowszy antywirus ma ochronę proaktywna - (nio pomijam programy które z antywirusem maja tylko wspólne dwie rzeczy: nazwę i wyświetlanie ikonki w trayu) - podejrzewam że schrupią to na śniadano
tak wogóle 900 post <jupi>
aż sobie avarka zmienię
Agencja reklamy kielce (mały kilkudniowy case pozycjonerski )