Pokaż wyniki 1 do 6 z 6

Temat: sztuki

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Domyślnie sztuki

Witam a czy ktoś chodzi z was na sztuki teatralne jak wczoraj byłam na spektaklu "Przepraszam, co pan tu robi?" i szczerze ubawiłam się jak nigdy

Domyślnie

Ja byłem ale tak bardzo mi się nie podobał... Kalkuluję sobie dlaczego Ci się podobał i nie wiem.
    Ostatnio edytowane przez Wiertas : 04-28-2017 - 12:11

Domyślnie

Do etatru chodzę żadko. Ostatnio byłem w zeszłym roku i muszę przyznać, że sztiku są na coraz wyższym poziomie.

4. Domyślnie

Kiedyś nie chodziłem, ostatnio jednak często się wybieramy z żona. W przeszlości kupowaliśmy głównie miejsca na spektakle dziecięce ponieważ mamy córkę.

Jednak ostatnio byliśmy na kilku przedstawieniach dla dorosłych. Pewne urozmaicenie dnia. Polecam szczególnie spektakl Kobiety na skraju załamania nerwowego. Świetna sztuka. Grają w teatrze Rampa w Warszawie.
    Teatr Rampa - strona główna
    Ostatnio edytowane przez jankes : 06-20-2017 - 14:35

Domyślnie

Teatr to świetna rzecz. Zupełnie inne doznania niż kino, niby brak efektów jak w filmach, ale wrażenia pełniejsze, moim zdaniem.

Domyślnie

Cytat Napisał Marta25 Zobacz post
    Teatr to świetna rzecz. Zupełnie inne doznania niż kino, niby brak efektów jak w filmach, ale wrażenia pełniejsze, moim zdaniem.
    IMO, nie ma porównania pomiędzy teatrem a kinem.

W teatrze nie ma cięć i powtórek, nie ma powtarzania tekstu, trzeba mówić głośno i wyraźnie.
    Innymi słowy; trzeba zagrać raz a dobrze co dla większości kinowych/serialowych aktorów jest ponad miarę - jeszcze w dzisiejszej dobie paradokumentów...

Pozdrawiam, VLN.
    Kod php:
    $zmienna $_POST['COS']; 
    Zamiast tego :
    Kod php:
    $zmienna htmlspecialchars($_POST['COS']); 
    I mamy zabezpieczenie przed XSS

Zasady Postowania