Pokaż wyniki 1 do 10 z 13

Temat: Potrzebuję pomocy z własnym mailem :P

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post

Exclamation Potrzebuję pomocy z własnym mailem :P

Ktoś mi wszedł na maila (miałem łatwy pass) i zmienił hasło, nie pamiętam odpowiedzi na pytanie pomocnicze... Konto mailowe mam na o2... Sam nie potrafię wejść na to konto, ale podejrzewam, ze ktoś z was potrafiłby mi pomóc. Mam tam pare bardzo ważnych spraw na których mi zależy, dodatkowo wiele maili przychodzi mi właśnie na tamten adres i jest mi potrzebne odzyskanie go w ciągu paru najbliższych dni, bo później to już będzie bez sensu :/

Jeśli jest mi w stanie ktoś pomóc to prosze o napisanie do mnie na gg: 4541423. Tam też wszystko wytłumaczę...
    Bardzo proszę kogoś kto się na tym zna o pomoc.
    Będę bardzo wdzięczny...
    Ostatnio edytowane przez Polek : 05-08-2007 - 20:06 Powód: edit topica

Domyślnie

nikt ci nie bedzie pisal na gg!
    to mzoe jednak rozwazmy moja propozycje bo to jzu chyba 4 podbny temat od 2 dni

3. Domyślnie

http://profil.o2.pl/zapomnialem.php

Nigdy, NIGDY nikt Ci nie pomoże po takiej historyjce. Albo zgłaszasz się do administratorów go2, albo w ogule nikomu nie zawracasz głowy. Przykto mi.

Domyślnie

i to chyba nie ten dział

Domyślnie

dział ten

"Włamania, obchodzenie zabezpieczeń"

Do administracji już wysłałem, ale jeszcze nie dostałem odpowiedzi a potrzebuję szybko dostać się do tego konta - mam tam materiały do ustnej matury z polskiego :/ nigdzie więcej tego nie mam.

"Nigdy, NIGDY nikt Ci nie pomoże po takiej historyjce." Forum jest po to żeby pomagać, a jeśli wiem co jest na mailu to jak ktoś zdobędzie hasło i wejdzie na niego to może zweryfikować czy naprawde są tam te rzeczy, o których mówię. Ewentualnie spojrzeć w dane właściciela - mogę przesłać skan swojego dowodu osobistego do weryfikacji właściciela!

"to jzu chyba 4 podbny temat od 2 dni" - w takim razie przepraszam, ale używałem opcji wyszukaj i nie znalazłem nic.

6. Domyślnie

Cytat Napisał Polek Zobacz post
    dział ten
    (...)
    Forum jest po to żeby pomagać,
    Przykro mi, ale uważam, że jesteś bardzo arogancki. Nie masz nawet 10 postów, a wiesz lepiej od nas, do czego jest to forum.

Domyślnie

Cytat Napisał Mad_Dud Zobacz post
    Przykro mi, ale uważam, że jesteś bardzo arogancki. Nie masz nawet 10 postów, a wiesz lepiej od nas, do czego jest to forum.
    Tu nie chodzi o arogancję, po prostu czytając opis działu doszedłem do wniosku, że ten pasuje najbardziej do tego. Jeśli nie to będę wdzięczny za przeniesienie tematu.

A jeśli chodzi o to od czego jest forum. Na tym się zarejestrowałem pare minut temu, ale widzę, przeglądając różne fora, że stada ludzi proszą o pomoc i na ogół wszyscy starają się pomóc.

Ten mail jest dla mnie bardzo ważny dlatego proszę o pomoc. Sam jestem zielony w tych sprawach więc pomyślałem, że tutaj mógłby mi ktoś pomóc. Jeśli naprawde nikt nie potrafi lub nie chce mi pomóc to proszę o zamknięcie tematu i przepraszam, że zająłem Wam czas.