Pokaż wyniki 1 do 4 z 4

Temat: Keylogger, w słusznej sprawie.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post

Domyślnie Keylogger, w słusznej sprawie.

Potrzebuje sprawdzonego keyloggera żeby obejrzeć kontakty mojej kobiety na Skype. Powód jest następujący, jesteśmy już ze sobą 5 lat a ona ma kogoś na boku.
    Tylko że ja nie jestem pewny czy to prawda, czy mnie wkręca żeby wzbudzić we mnie zazdrość i mnie wkurzać. I nie zaznam spokoju dopóki się nie dowiem.
    Jak twierdzi, to pisze z nim na skype, i zamierza się z nim spotykać na sex. Jednakże nie zamierza ze mną całkowicie zrywać kontaktu co jest wręcz irytujące. Mało tego, zdaje mi relacje z kontaktu ze swoim niby kolegą. I zaproponowała mi żebym z nią współżył mimo tego że ona będzie robić to z nim. A tego już za wiele, bo ja nie będę się nią z nikim dzielić. Tym bardziej z jakimś nieletnim gówniarzem. Może nie układało nam się zbytnio, ale ja wciąż coś do niej czuje i nie mogę tego tak zostawić. Proszę o wsparcie ekspertów w dziedzinie hackingu.
    Jej OS to WIN XP z service packiem 1. Nie korzysta z żadnego antywirusa.
    Potrzebuje software które będzie można jej przesłać jako zdjęcie, i będzie mi wysyłać logi. Przeszukałem internet pod kątem keyloggerów ale są tam programy tylko do monitoringu rodzinnego, bez funkcji wysłania jako inny plik. Potrzebuje konkretne namiary na program który spełni moje oczekiwania. Jestem skłonny zapłacić za prywatny program, ale musi działać na 100%.

Domyślnie

Słuszna sprawa? Pan raczy żartować. Rzuć ją w cholerę skoro jej nie ufasz, ten związek i tak nie ma sensu. Kolejny zazdrosny egoista próbujący nadszarpnąć czyjąś prywatność.
    Jeśli nie będziesz mieć pod górke, nigdy nie dojdziesz na szczyt.

Domyślnie

Cytat Napisał Piatkosia2010 Zobacz post
    Słuszna sprawa? Pan raczy żartować. Rzuć ją w cholerę skoro jej nie ufasz, ten związek i tak nie ma sensu. Kolejny zazdrosny egoista próbujący nadszarpnąć czyjąś prywatność.
    Już raz byłem zdradzany przez co bardzo cierpiałem. Związałem się z tą osobą ponieważ jej ufałem. Jeżeli ci na kimś zależy to nie rzucasz go od tak, jakby to był przedmiot. Jeżeli ktoś chce mieć prywatność tylko dla Siebie, to jest to właśnie egoizm. Taka osoba moim zdaniem nie powinna układać sobie wspólnego życia z drugą osobą. Ustalanie jakiś kategorycznych zasad na jakich ma się opierać związek (tj. nie patrzysz do Mojego komputera, bo jest MÓJ) to nie wolność, to właśnie egoizm. Moja wizja związku polega na tym że nie mamy nic do ukrycia i moim zdaniem to jest prawdziwie poczucie wolności. Kiedy czujesz że twój partner akceptuje cię tym kim jesteś. Moja kobieta nie ma problemów z prywatnością, ponieważ ma pretensje nawet jak się zamykam w toalecie. Dlatego ja również nie mam. Proszę mnie nie wrzucać do worka, bo nie jestem "kolejny". Każde życie każdego człowieka powinno się rozpatrywać oddzielnie ponieważ jesteśmy niepowtarzalni. Swoją drogą, poradziłem sobie z tym fantem sam, wdrążając przebiegłe metody socjotechniki. A i myślałem że udzielają się tu ludzie na znacznie wyższym poziomie. Ktoś z internetu będzie mi radził (co ma sens a co nie, w Moim życiu) to chyba jakaś kpina. Jest to forum o hackingu, więc to logiczne że zamieszczam tu chęć nabycia sprecyzowanego oprogramowania. Może jednak się zbytnio pośpieszyłem, bo jednak hacking to subtelna sprawa, i teraz poddaję w wątpliwość żeby znajdowały się tu konkretne osoby.

Domyślnie

Nikt nie będzie ryzykował bycia oskarżonym o pomocnictwo w przestępstwie tylko dlatego, że chcesz się pobawić w detektywa bo podejrzewasz że cię kobieta zdradza (poza tym - nie ma małżeństwa, to nie ma zdrady - próbujesz więzić kobietę stanu wolnego, która może się spotykać z kim chce i kiedy chce- wierności ci nie ślubowała). Zauważ, że forum ma charakter otwarty - widzą go służby, może stać się dowodem w przestępstwie czy cokolwiek. A to co chciałeś zrobić podchodzi pod naruszenie tajemnicy korespondencji. To nie jest problem techniczny- nie napisałeś że masz x, zrobiłeś y i nie działa ci z choć powinno. Przy wątpliwościach ze związkiem zawsze będzie "rzuć ją" a przy problemach z "odzyskaniem hasła" będzie "napisz do supportu/admina" dlaczego? Bo to w wielu przypadkach już rozwiązuje problem, bez konieczności uciekania się do popełniania przestępstw. A zawsze legalną drogę powinniśmy preferować. Poza tym idź człowieku leczyć swoje kompleksy gdzie indziej, bo jeśli myślisz, że odczytanie klawiszy (a tylko to robi keylogger - chyba że to trojan z keyloggerem w nazwie) pozwoli ci na odczytanie kontaktów ze skype (co wymaga odczytu rostera z pamięci lub co najmniej zrzutu ekranu). Idź sobie być mądry gdzie indziej jeśli myślisz, że znalezienie i uruchomienie odpowiedniego programu ma coś wspólnego z hackingiem (za dużo seriali na prawdę). Na takich mamy określenie "script kiddies". No ale zawsze lepiej porzucać mięsem i się obrazić. Powiem ci tyle - wróć jak będziesz miał jakiś sensowny problem do rozwiązania i będzie on dotyczył tematyki forum a nie prośby o reklamę tego czy innego złośliwego oprogramowania z takimi czy innymi funkcjami.
    Ostatnio edytowane przez Piatkosia2010 : 10-19-2015 - 11:53
    Jeśli nie będziesz mieć pod górke, nigdy nie dojdziesz na szczyt.

Zasady Postowania