Pokaż wyniki 1 do 5 z 5

Temat: Jaki tablet w przedziale 1000-1500 zł

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post

Domyślnie Jaki tablet w przedziale 1000-1500 zł

Nie mam preferencji jeżeli chodzi o system operacyjny. Zależy mi na tym, aby działał płynnie, nie przycinał się, wyświetlacz to 8-10". Krótko mówiąc - co byście polecili?

2. Domyślnie

Cytat Napisał polen Zobacz post
    Nie mam preferencji jeżeli chodzi o system operacyjny. Zależy mi na tym, aby działał płynnie, nie przycinał się, wyświetlacz to 8-10". Krótko mówiąc - co byście polecili?
    Dla mnie wygodniejsze są tablety o przekątnej ekranu 8 cali tak więc polecam zdecydować się właśnie na taki.
    Zerknij sobie na Samsung Galaxy Tab S 8 cali ( jest dość drogi)
    Albo na lenovo Thinkpad 8:
    Lenovo ThinkPad 8 vs Samsung Galaxy Tab S 8.4 - Comperio.co
    Na tej stronie jest porównanie parametrów. Oczywiście lepiej wychodzi Samsung niemniej to również wyższe koszta.

Domyślnie samsung

Jeżeli interesuje Cię jeszcze zakup tabletu to polecam Samsung Galaxy TAB4. Jestem szczęśliwym posiadaczem tego urządzonka od 3 miesięcy i moje zaskoczenie co do tego sprzętu jest jak najbardziej pozytywne. Tablet działa bez zarzutów, nic się nie zacina, ma czterordzeniowy procesor, pamięć flash 16gb i pamięć RAM 1,5gb. Naprawdę dobry tablet i w dobrej cenie.

Domyślnie

Rowniez polecam TAB4. Posiadam go i nie moge w zaden sposob narzekac i gwarantuje Ci ze jesli go zakupisz to nie pozalujesz

Domyślnie

Sony Xperia Z2 tablet?

Zasady Postowania