Pokaż wyniki 1 do 10 z 12

Temat: anonimowa bukmacherka

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post

Domyślnie anonimowa bukmacherka

Witam
    Interesuje mnie zakrycie IP przed firmami bukmacherskimi.
    Lacze sie przez strony np: http://www.pinnaclesports.com , www.betfair.com, www.bettson.com, www.expekt.com
    posiadam wszedzie konta w PLN ale gram pewnym systemem i musze zalozyc sobie nowe konta (na dziadka) i wszedzie jako waluta €.
    Czy zwykle proxy wystarczy do zamaskowania przed firmami ? Jak myslicie w jakim stopniu zaawansowania dzialaja takie firmy aby wykrywac realne IP ?

Regulamin bukow jest prosty:
    1 ip - 1 konto
    1 domostwo - 1 konto

Domyślnie

uzyj vpn
    War, war never changes.

Domyślnie

malo to proxy jest w googlach? Zarejestruj konto przez proxy, recze ci, ze jak bedziesz przegrywal lub wygrywal 10 ojro na tydzien to nikt cie nie bedzie sprawdzac
    Atheros? - nanzwa mhata yangu

Domyślnie

oj malo jeszcze wiesz o grach on-line cos mi sie wydaje... systemy trackingu sa znacznie bardziej rozbudowane niz Ci sie wydaje wiec powiem tak - rozne komputery z roznych IP i powinno byc ok... ale gwarancji dac nie moge bo wnetrznosci i logika dzialania tych systemow sa objete scisla tajemnica firm, w kazdym razie firmy te sa swiadome ryzyka (z tego zyja) i na pewno jakos to monitoruja

moge zasugerowac jedynie kilka komputerow, kilka proxy w odpowiednich krajach, rozne konta bankowe i karty kredytowe (w odpowiednich krajach oczywiscie) - to zaczyna byc spora operacja i szczerze mowiac, nie wiem czy warto az tyle trudu sobie zadawac bo nie masz gwarancji wygranej (przynajmniej tak mi sie wydaje ale moge sie mylic)

EDIT:
    zapomnialem zyczyc powodzenia i udanej zabawy bo w koncu o to chodzi, prawda?
    Ostatnio edytowane przez TQM : 01-12-2010 - 23:15
    ctrl-alt-del.cc - soft reset site for IT admins and other staff :-)

Domyślnie

dzieki
    ogolnie to wygladaloby tak:
    na dzaidka zalozony adres moneybookers i wszystkie operacje tylko przez ten serwis

znalazlem sobie takie serwisy: http://itshidden.com/, https://www.ipredator.se/?lang=en

wystarczyloby takie cos ? zwykle proxy mysle ze daja za malo anonimowosci, bukmacher uparty moglby sobie odczytac moje IP rzeczywiste

Domyślnie

nie wystarczy bo jesli grasz w jednej firmie paroma kontami i wszystkie zasilasz z tego samego konta w moneybrokers to oni to wylapia tak czy inaczej...
    ctrl-alt-del.cc - soft reset site for IT admins and other staff :-)

Zasady Postowania