Witam!
Moja pytanie brzmi, czy znając numer ip kolegi za pomocą jakiegos programu mogę zobaczyć zawartość jego ekranu (mam na myśli screenshoota )
Z gory dzieki za odpowiedz, bylbym tez wdzieczny za podanie linka do takowego programu
Witam!
Moja pytanie brzmi, czy znając numer ip kolegi za pomocą jakiegos programu mogę zobaczyć zawartość jego ekranu (mam na myśli screenshoota )
Z gory dzieki za odpowiedz, bylbym tez wdzieczny za podanie linka do takowego programu
ja pierniczhe normalnie to ja w chodze na newbie bo jestem looserem a w hackingu atkie quest lecą starny no coty poprostu
Kiedys byl NetBus i NetBus 2.0 - sa one wykrywane przez programy antywirusowe i inne antyszpiegi wiec nie zrobisz teog bez wiedzy kolegi. Podejrzewam ze w google znajdziesz tez cos innego co moze nie jest wykrywane. Ogolnie taka mozliwosc jest... jesli masz swobodny dostep do tego IP (brak firewall'a po drodze).Napisał grzesiek27
Ble34 - Twoj post nic nie wnosi poza tym ze jest nie na miejscu. Prosze powstrzymaj sie od takich komentarzy.
dzieki wielkie, kolega to taki noobek i nie ma zadnego anty vira na kompie . A przeslanie mu ss z jego wlasnego ekranu ma wslasnie na celu uswiadomienie mu, ze kazdy moze to zrobic (kolega upiera sie, ze antywirus nie jest mu potrzebny bo nic nie sciaga).Napisał tqm
P.S. Czy windowsowy firewall zablokuje ten netBus? I tez slyszalem, ze sa takie fajne programy co to pozwalaja np. na wysuniecie stacji dyskow lub pojawienie sie na ekranie komunikatu o bledzie. Kuzyn kiedys pokazywal mi podobny program, tylko ze nie pamietam nazwy
NetBus na to pozwala wlasnie... mozna pobawic sie CD-ROM'em, mozna pomerdac mysza po ekranie i takie tam ;-) Cala zabawa w tym ze trzeba to zainstalowac jako user najpierw na kompie albo poszukaj pliku whackamole.exe ze stara wersja tego narzedzia (o ile pamietam 1.6 albo 1.7) i to jest jako trojan - niby durnawa gierka ale backdoor sie instaluje :-)
szukam czegos ze co dana osoba na kompie napisze albo odbierze zwlaszcza tlen ukaze sie u mnie na kompie
to słyszałem kiedys o skrypcie...do stron www ściagającym i instalującym na komie ofiary pliki exe...bez jego wiedzy a wec trojany tez...
...
Chcę być człowiekiem znającym internet od podszewki...
...
i szukam pomocy Tu !!