hej.
mam problem. kupilem w uk tomtom one z mapa uk. chcialem wgrac mape polski ale tu zonk. tomtom pyta sie o kod aktywacyjny do mapy. mapa sciagnieta wiec kodu nie mam. jakby ktos mogl wspomoc w potrebie.
device cod - ak5sa-cshtw
z góry dzieki
hej.
mam problem. kupilem w uk tomtom one z mapa uk. chcialem wgrac mape polski ale tu zonk. tomtom pyta sie o kod aktywacyjny do mapy. mapa sciagnieta wiec kodu nie mam. jakby ktos mogl wspomoc w potrebie.
device cod - ak5sa-cshtw
z góry dzieki
Na tym wlasnie polega zabawa z mapami... Ja mialem taki problem z pirackimi mapami do Mio... Samo w sobie dzialalo ale dograne kraje (zassane z sieci) nie chodzily i nie chodza...
Musisz sie liczyc z tym, ze moze Ci sie nie udac skompletowac 'z sieci' map... a ja wlasnie wczoraj skasowalem zestaw map Europy Wschodzniej (polska-czechy-slowacja-wegry) wlasnie dla TomTom 6... moze ktos ze znajomych to ma ale watpie...
To co znajdziesz na sieci to sa mapy zgrane przez kogos kto ich uzywa i udostepnione... ale z kodem bedzie trudniej bo nikt go nie podaje zbyt chetnie.
Mozesz poszukac
... jednak watpie aby byly z kodamiTomTom Maps DVD EU 2006 04-07 13:28 Download 4.59 GiB
TomTom 6.5 Map MegaBundle 09-25 2006 Download 4.34 GiB
ctrl-alt-del.cc - soft reset site for IT admins and other staff :-)
tqm: LINK USUNIETO
Crackow, linkow do crackow, seriali itp na forum nie umieszczamy --tqm
Ostatnio edytowane przez TQM : 06-03-2007 - 23:37
panowie jezeli ma sie dobrego kraka to nie ma sie problemow z mapami wystarczy aby softwer byl 6....... a mapy mozna uruchamiac od 6.10 do 6.75 i moge jescze dopowiedziec ze ten sam sofwer moge uzyc na PC Pocked i telefonach np: Nokia N85 i N95 sprawdzilem tylko bez kraka mialem jakies proby o wprowadzenie jakigos kodu aktywacjii po zainstalowaniu kraka nigdy juz ztym problemu nie mialem w w zasadzie to jestem zaskoczony wprowadzanie jakich kolwiek kodow a pracuje a angli i jestem kierowca wiec co jest nowe to juz musze niestety miec bo to moja praca (mapy przerobilem od 6,10 do 6,75 i wszystkie chodzily)oczywiscie tez jezdze do polski wiec na polskich mapach tez zeby zjadlem
Ostatnio edytowane przez JanuszL0 : 07-28-2007 - 14:26
mapy to wiecie gdzie szukac a kraki i program TomTom podaje linka crak to najlepiej by mal 2,24MB ten zostal przezemnie naprawde dobrze przetestowany (przepraszam za brak polskich liter)
a propos ten najlepszy softwer to z mapa GUAM
instalacja normalna ale jak dochdzi do wybrania mapy i wpisanie kodu wybrac reczne i anulowac nastepnie przekopiowac kraka do
PROGRAM FILE/NAWIGATOR zamienic istniejacy plik i zapominasz o jakichkolwiek kodach a mapy ladujesz jakie chcesz to taki chwyt z Anglii
http://tr.searching.com//search.php?...elevance&asc=0
tu jest wszystko
W ZWIAZKU Z WIELOMA POSTAMI NA GG !!!
Sprawa dotyczy oprogramowania a nie samego urzadzenia Tomtom
DLA MNIEJ WTAJEMNICZONYCH
Urzadzenie tomtom ma na stale w pamieci program i nie da sie tej pamieci zkrakowac tylko na plamtopach i poked PC oraz telefonach z gps-em lub bez (np: nokia n70 n85 n95 o2xda) i gdzie program jest uruchamiany i zamykany
jak na zwyklym kompie mozna podmienic plik startowy na craka
a zeby chodzil wewnetrzny gps to trzeba czytac instukcje, jak go wlaczyc i jak sie znim skomunikowac
Ostatnio edytowane przez JanuszL0 : 07-28-2007 - 14:25
Jesli masz pocket pc albo komorke jak mowisz z GPSem to polecam Mio - ma tryby jazdy od roweru przez taxi po ciezarowki i autobusy a nawet maszerowanie z buyta... sam uzywam od ponad roku... a pokrycie UK jest na prawde fajne... Oczywiscie najswiezsza wersja 3.2 lezy na necie jak ktos by szukal... Calosc to nieco powyzej 1GB - 16 jezykow gadaczki i 33 kraje...
ctrl-alt-del.cc - soft reset site for IT admins and other staff :-)
Kaygen jest potrzebny do generowania kodow z tym sie zapoznaj
Ostatnio edytowane przez JanuszL0 : 07-28-2007 - 14:21
Urzadzenie tomtom ma na stale w pamieci program i nie da sie tej pamieci zkrakowac
O co zaklad... ze wrecz odwrotnie z czasem 3 minut ?
"Wszystkie komputery PC są kompatybilne, ale niektóre są kompatybilniejsze od innych... Twój jest zawsze mniej kompatybilny..."
nic ci nie da sciagniecie mapy jezeli nie masz kodu do tej mapy,przeczytaj moj post wyzej Jnuszlo to powinnoci wyjasnic dlaczego kolega mi uzyczy wrescie tomtom i zobacze co da sie zrobic ale nie robcie sobie nadziei bo to jest jak zmiana biosu w kompie i nie kazdy moze to robi a tez wiaze sie ze sniszczeniem urzadzenia
dlamnie to pikus wiec sobie poprubuje
Ostatnio edytowane przez JanuszL0 : 05-14-2007 - 11:42