co myślicie o podmianie strony hacking.pl
http://www.dresikyoyo.ovh.org/screen/hacking.pl.png
co myślicie o podmianie strony hacking.pl
http://www.dresikyoyo.ovh.org/screen/hacking.pl.png
"dobrzy hakerzy są sławni na cały świat, ale o hakerach geniuszach nikt nic nie wie."
hihi... a co tu myśleć nie jedyna w ostatnim czasie
- i coś mi się wydaje ze to nie koniec....
czemu Prosta odpowiedź:
zawiść, zazdrość i chęć pokazania kto jest lepszy - robi swoje
Agencja reklamy kielce (mały kilkudniowy case pozycjonerski )
Chodziło mi raczej o plik z danymi goriona, który chyba pracuje w tym serwisie.
"dobrzy hakerzy są sławni na cały świat, ale o hakerach geniuszach nikt nic nie wie."
Z tego co mi wiadomo Paweł 'gorion' Jabłoński już od jakiegoś czasu nie współpracuje z tym serwisem...
Dlatego też nie wiem w jaki sposób skompromitowanie tej strony uważane jest za kompromitację goriona. Dla mnie to absurd i brak szacunku spowodowany zazdrością i zawiścią, którą niewątpliwie wywało wystąpienie Pawła Jabłońskiego w programie Teraz My.
Opublikowane tam CV jak twierdzi sam autor pochodzi sprzed 6 lat
bardzo mnie nie dziwi ze się tam znalazło - CV to nie plik z hasłami które trzyma się na dyskietce w kieszeni na dup*e!!
Prosty przykład - sam w wakacje pracowałem w cafejce internetowej dlatego potrzebne było mi CV - zachowałem sobie je - i jak się okazało się ze mi jest potrzebne na lekcje podstaw gospodarki - więc wysłałem sobie na konto na szkolnym serwerze (nie miałem akurat w domu tuszu więc musiałem drukować w szkole)
Sieć w szkole jest tak skonfigurowana ze nauczyciele mają dostęp do plików na kontach uczniowskich - a nauczyciele jak nauczyciele biorą kogoś do pomocy na kompie i piją kawe (nio niewszyscy - nie to zebym miał coś komus do zarzucenia - tak poprostu jest)
I takim to sposobem można było je przeczytać na drzwiach do damskiej
Naszczęście to swój ziomek wpadł na ten genialny pomysł i odrazu mi powiedział zebym sobie zobaczył co się z dzwiami stało - a ze to była godzina ok. 7:00 to było mało ludu w szkole i widziało może z 5 osób
Nowe pokolenie.
i co to zmienia
zresztą co ja tu będę...
niech się wypowie sam gorion
(właściwie już to zrobił na swoim blogu - post z 2007-01-11 04:22)