Pokaż wyniki 1 do 5 z 5

Temat: BitComet

Domyślnie BitComet

Witam. Zacznę od tego ze naprawdę nie wiedziałem gdzie umieścić ten temat dlatego przepraszam jesli jest w złym dziale (a raczej jest )

No wiec tak: używam BitCometa do ściągania rożnych plików z neta (próbowałem inne lecz jest on dla mnie najwydajniejszy) wszystko jest ok, mam wysoki transfer jednak jest maly problem... kiedy zamyam ekran (mam laptopa) transfer nagle spada ;/ np. najpierw sciagalo po 60kb a kiedy zamkne sciaga po 10mb

Czy nie wiecie moze jaka jest tego przyczyna?

POzdro Sh@de

Domyślnie

Cytat Napisał Sh@de Zobacz post
    np. najpierw sciagalo po 60kb a kiedy zamkne sciaga po 10mb

Czy nie wiecie moze jaka jest tego przyczyna?

POzdro Sh@de
    Eeee...jeśli po zamknięciu masz transfer 10MB/s to chyba dobrze? Ja na Twoim miejscu w ogóle nie otwierałbym laptoka.... :F

Domyślnie

Dobra pomyliło mi sie ^^ chodzi mi o 10kb :P

Domyślnie

A to akurat niekoniecznie zależy od zamykania laptopa, tylko od trackerów. Jeśli w danej chwili jest mało seedów, lub więcej leecherów niż seedów, transfer ogólny spada. Poza tym, public tracker, czyli te darmowe, ściągają dane z małą prędkością. Transfer zależy od szybkości Twojego łącza i łącza tego od którego pobierasz danego torrenta. A z tym zamykaniem.....to może Ty masz jakiś nietypowy rodzaj łącza którego sygnał (WiFi, CDMA itp.) jest zakłócany przez supertajny magnes z laptopie? Ja często nawet tych 10KB/s nie mam :<

Domyślnie

hmm... fakt moze cos w tym jest.. sprobuje dac laptopa kolo routera

Zasady Postowania