Pokaż wyniki 1 do 4 z 4

Temat: Wirlles Prose O Pomoc

Domyślnie Wirlles Prose O Pomoc

Mieszkam w UK i chialby kubic dobrego wirllesa pod usb tak do 50 f z antena ;p ktos cos poleci please

znalazlem cos takiego http://www.amazon.co.uk/gp/product/B...61EUB000PE8ONG wydaje mi sie ze jest dobre i tak apropo po co ta antena to cos pomaga ? i oco chodzi z tym zroznicowaniem G G + N i N1
    Ostatnio edytowane przez Rosol88 : 02-09-2008 - 21:33

Domyślnie

1. nie rozumiem po co zalozyles nowy temat skoro juz zadawales prawie to samo pytanie.
    2. dlaczego prosisz o podanie jakiegos modelu z antena a nawet nie wiesz do czego antena jest
    3. Edimax EW-7318USg

Domyślnie

802.11n to nie jest jeszcze oficjalny standard, jedynie draft... poza tym na razie malo spotykana implementacja... poza tym ma to sens jesli Twoj AP/router jest w technologii 'n' - inaczej strata kasy... To jest USB dongle - za wiele z tego nie wyciagniesz, antena to podstawa a tam jej po prostu nie ma... Poza tym widze ze chcesz koniecznie wydac kase na cos co nie ma sensu...

Cytat z opisu:
    It can also be used with 802.11g and 802.11b wireless networks to enable significantly improved reception. This adapter supports WPA/WPA2 security and WEP data encryption to help prevent outside intrusion and protect your personal information from being exposed.
    WPA/WPA2 a nawet WEP! WOW! Po prostu mnie to powalilo, widac sprzedawca nie ma pojecia co sprzedaje.

Wiecej nic juz nie pisze bo to bez sensu. Kup co chcesz i przestan truc. Podalem Ci na PM co kupic aby bylo dobre i fajnie dzialalo (i do tego bylo tansze i lepsze) a efekt - jak grochem o sciane... a wlasciwie leniem o sciane. Po prostu nie trawie jak ktos truje dupe po to aby truc i marnowac moj czas. Powodzenia - bedzie potrzebne!
    ctrl-alt-del.cc - soft reset site for IT admins and other staff :-)

Domyślnie

Cytat Napisał tqm Zobacz post
    802.11n to nie jest jeszcze oficjalny standard, jedynie draft... poza tym na razie malo spotykana implementacja... poza tym ma to sens jesli Twoj AP/router jest w technologii 'n' - inaczej strata kasy... To jest USB dongle - za wiele z tego nie wyciagniesz, antena to podstawa a tam jej po prostu nie ma... Poza tym widze ze chcesz koniecznie wydac kase na cos co nie ma sensu...

Cytat z opisu:

WPA/WPA2 a nawet WEP! WOW! Po prostu mnie to powalilo, widac sprzedawca nie ma pojecia co sprzedaje.

Wiecej nic juz nie pisze bo to bez sensu. Kup co chcesz i przestan truc. Podalem Ci na PM co kupic aby bylo dobre i fajnie dzialalo (i do tego bylo tansze i lepsze) a efekt - jak grochem o sciane... a wlasciwie leniem o sciane. Po prostu nie trawie jak ktos truje dupe po to aby truc i marnowac moj czas. Powodzenia - bedzie potrzebne!

Ale mnie zjechaliscie :P nie truje tylko chodzi mi o 1 rzecz chcialbym miec dobry osiag widze ze siasiad posiada nowy router netgara bo jest napisane jak wyszukuje a chcialbym miec dobry zasieg.

Zasady Postowania