-
Co tam jak tam ;p
Hehe co tam jak tam ;p
Pozapominaliście już o mnie prawda ;p
No to was nie pociesze ;p
Bo tak sie nieszczęśliwie składa ze zakończyłem szkółkę :D
I teraz mam duuuuuuuuuuuzo czasu :D i będę tutaj siedział ;p i kod_01'kował :D i w ogólę :D
a tak poważnie to chciałem powiedzieć ze wracam :P
nie było mnie bo musiałem w szkole podgonić ;)
wiecie rzeczy ważne i ważniejsze :)
Pozdrówka dla wszystkich :)
-
-
co niektrzy to cie 1 raz widza pewno :D
-
Hello :cool: - jest gdzie pospamować:D
-
noo teraz nasze sily anty-trollowe znowu rusza pelna geba:cool:
-
Ooo mo(r)dek wrócił :) Teraz masz kompletną labę i pomożesz mi w nauce? :P
-
no jeszcze nie kompletną ;) ale teraz mam już jakieś 60% czasu więcej :D
(tak tyle ostatnio zajmowała mi szkoła)
-
Teraz ja Ci wszamie 10%, bo czas to pieniądz, im więcej będę miał czyjegoś czasu tym więcej czyichś pieniędzy?
-
eMCe a przygotowania do maturki jak?:) z czego?mat-fiz?
W kazdym razie witamy znowu:) Jesteście jedyną siłą która chroni nas przed Trollmagedon:)
-
przygotowania do maturki ? a no fakt faktem to w tym roku - no wezmę się za niedługo do nauki :D
-
Cześć eMCe ;-)
Ja też kilka dni temu znowu zacząłem przeglądać forum...
Fajnie, że żyjesz.
-
-
polski angielski matma informatyka ;)
-
a ja polski, angielski, geografia i informatyka:) to już 5 maja:( ...
-
Emce/ Hed korzystacie z jakiś materiałów do nauki infy?(chodzi mi konkretnie jakieś tytuły książek albo coś :p).
Być może bym sobie spróbował w przyszłym roku infę zdawać, jednak mam mało wiedzy. Wiem że nie jest ona zbyt ceniona ale hobbystycznie, a nuż coś wejdzie.
-
Hmm ja korzystam z jednej ALMANACH VB .NET 2005 (bo taki język wybrałem), a co do reszty, to książki są tu zbędne - systemy liczbowe z sieci, protokoły komunikacyjne - też z sieci ew. jakieś ebook
-
ja polecam startować ;) jak nie zdasz nic się nie stanie ;)
-
No nie wiem, czy tak nic - będziesz miał wpisane NIE ZDANE ;P albo 0 PKT, ;p
-
lepsze to niż uwalona matura ;)
-
myślę czy jest sens wydawać kasę na coś takiego - http://helion.pl/ksiazki/zadinf.htm
btw. słyszałem że w przyszłym roku informatyka będzie mogła być zdawana jako obowiązkowy przedmiot i tym samym podstawowy np.
-
no to chopaki czekamy na relacje jak juz napiszecie, z czego jest matura z infy dokladnie. bo za 2 lata też zdaje z infy :cool:
-
ksiazka przystepna 4,5/6 * hmm zaryzykuj :P
-