Wychodzi polski wirtualny świat (0.9c, beta). Na razie mocno niedoskonały, ale ciągle trwają prace nad jego rozwojem. Zachęcam do zapoznania się z projektem
-
www.aiella.com
Printable View
Wychodzi polski wirtualny świat (0.9c, beta). Na razie mocno niedoskonały, ale ciągle trwają prace nad jego rozwojem. Zachęcam do zapoznania się z projektem
-
www.aiella.com
Jezus... World of Warcraft mi sie szybciej uruchamia...
projekt bardzo mi sie podoba, mam jednak kilka uwag.
http://img41.imageshack.us/img41/8449/aiella.th.jpg
co to mialo byc, ten duzy bialy kwadrat po prawej? ludzik niech bedzie na srodku widoku, full screen. dobrze ze to jeszcze wersja beta ^^
a teraz najwazniejsze:
- niech bedzie jakas selekcja uzytkownikow, nie pozwolcie zeby to byla druga tibia czy second life :-(
lepiej zapobiegac juz teraz :P
- podoba mi sie wielkosc swiata, wieksze = lepsze. kto bedzie mial mozliwosc edycji map? jesli uzytkownicy, to spodziewajcie sie najgorszego. juz jakis sex shop widzialem, ale to tylko przyklad :P
swiat jest niby duzy, ale z kolei nie na tyle, zeby zarlo mi tyle ramu[quest viewer 222mb, czy jakos tak]
kiedys chcialem cos takiego zrobic, mam duzo pomyslow :lol:
to ide sie rejestrowac na forum.
edit: nie moge sie zarejestrowac, captcha nie dziala :O
Już chyba ok, teraz pracujemy nad pierwszymi udoskonaleniami, tj. żeby użytkownik mógł się logować i mieć własne miejsce w świecie ORAZ nad kilkoma poprawkami ;-)
Zapraszamy!
potrzebni ludzie do promocji, wspierania społeczności i rozwoju aiella.com ;-)
zapraszam do kontaktu z [email protected]