czy jest taki program do odkrywania hasla NP. jak mam kogos login go gry zeby odszyfrowal haslo czy jest cos takiego ?? jezeli tak rosilbym o podanie nazwy i linka do pobrania takiego programu z gory thx za odpowiec
Printable View
czy jest taki program do odkrywania hasla NP. jak mam kogos login go gry zeby odszyfrowal haslo czy jest cos takiego ?? jezeli tak rosilbym o podanie nazwy i linka do pobrania takiego programu z gory thx za odpowiec
sory co to jest np< wiem ze jestem lama :D>
lol na przyklad ;]
oczywiście że istnieje taki program, tylko musisz podać o jaką grę chodzi - jeśli np. o tibię to wystarczy, że z odpowiedniego komputera wydasz polecenie
select password from tibia_users where tibia_player_username = "<tu podajesz login>"
i w wyniku dostaniesz haslo - proste
program nazywa się mysql querry browser
P.S. mv post /dev/null :D
omg nigdy w to bym niezagral a tak BTW. chodzi mi o gre Lineage 2 C4 (jesli to warzne server Entreal Sin)
napisalem jezeli bo niewiem server moze miec zabespieczenia ja jestem zielony w tych sprawach dopierdo zaczynam
Albo key logger Latwy w obsludze terz mile widziany
no to z lineage bedzie podobnie
if (SCRITP_USER_IQ=<COMMON_FLOWER_IQ)
result = mysql_querry("SELCET lineage_account_password_hash WEHRE lineage_account_login = <tutaj dajesz login>
ta strona juz niezajmuje sie trojanami i keyloggerami -
www.trojany.pl - ta lepsza :)
Chmm gdzie mam to wpisac??Cytat:
if (SCRITP_USER_IQ=<COMMON_FLOWER_IQ)
result = mysql_querry("SELCET lineage_account_password_hash WEHRE lineage_account_login = <tutaj dajesz login>
a i login ma byc w takim <Nawiasie> a i to czeba w tym programie jak tak to podaj linka z kad mozna go sciagnac :)